VIDEO: AC Schnitzer oferă 720 CP pentru familia de modele BMW M8

V8-ul folosit de gama BMW M8 livrează în versiunea de serie puteri impresionante. Dar rezervele sale de forță brută sunt și mai generoase decât s-au încumetat să exploateze inginerii BMW M GmbH, probabil din rațiuni de fiabilitate și emisii nocive.

Dar tocmai din motivul ăsta există tuneri cu reputație, precum AC Schnitzer, care știu să “sară calul” când vine vorba de putere necontenită. Și o fac într-un mod bine calculat, fără a tăia din scurt viața motorului doar pentru o exagerare temporară a puterii. Concret, AC Schnitzer promite o garanție de până la 4 ani pentru upgrade-ul de putere care ajunge la 720 CP și 850 Nm pentru modelele BMW M8 Competition. Asta înseamnă o creștere de 95 CP, respectiv 100 Nm, față de resursele dezvoltate de motorul de serie. Pentru modelele BMW M8 standard, care produc în serie 600 CP, AC Schnitzer oferă o creștere până la 700 CP și 850 Nm. Plusul de forță este extras cu ajutorul unei unități de control electronic.

Clienții pot alege și evacuarea sport AC Schnitzer, precum și un set de arcuri pentru suspensie, care coboară garda la sol cu 20 mm la puntea față și 15 mm la puntea spate, în comparație cu suspensia de serie. Caroseria poate fi accesorizată cu splitter la spoilerul frontal, elemente adiționale din carbon pentru pragurile laterale, eleron de carbon pentru M8 Coupe sau eleron din 2 secțiuni pentru M8 Gran Coupe. Este propus și un eleron de carbon “Racing“, special pentru a fi folosit doar în competiții.

Desigur, nu lipsesc opțiunile de jante AC Schnitzer, cu diametre de 20 sau 21 de inch.

Iar la interior, ambianța sportivă este accentuată din elemente de aluminiu, precum pedalele sau clapetele pentru schimbarea treptelor de viteză, care sunt amplasate în spatele volanului.

Sursa informațiilor și pozelor: ac-schnitzer.de

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account