VIDEO: BMW Group Classic transmite un mesaj comunității de fani ai mărcii bavareze

BMW Group Classic ne încurajează să trecem peste greutățile impuse de pandemia cu COVID-19, amintindu-ne cât de puternici suntem atunci când suntem o comunitate unită. În acest scop a creat un colaj al clipurilor dedicate pasionaților și posesorilor de modele BMW.

Pe de o parte, acest clip video reflectă cât de extinsă și diversificată este comunitatea fanilor BMW. Însă mesajul său este unul universal și rezonează cu situația de la nivel mondial:

”Când lumea încetinește, este timpul să prețuim ceea ce ne conduce din interior: pofta noastră de viață alături de prieteni și familie, poveștile noastre uimitoare și descoperirile noastre, entuziasmul nostru pentru extraordinar, lucrurile care ne incită și pasiunea noastră. Cu amintirile și anticipările pe care le avem, creăm o punte peste aceste timpuri care ne pun le încercare. Cu a noastră comunitate puternică îmbrățișăm lumea!”

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account