Ce culoare ai alege pentru BMW Seria 4 Gran Coupe?

BMW Seria 4 Gran Coupe

Folosindu-se de BMW Seria 4 Gran Coupe drept exemplu, bavarezii au lansat un clip în care promovează orizontul larg pe care BMW Individual îl deschide atunci când vine vorba de personalizarea mașinii tale. Utilizând cinci dintre culorile disponibile pentru BMW Seria 4 Gran Coupe (Frozen Bronze metallic, Santorini Blue, Dakar Yellow, Purple Silk și British Racing Green), bavarezii expun culorile lor preferate din gama BMW Individual.

Pentru că o mare parte din alegerea unei mașini premium, mai în cazul unui model precum BMW Seria 4 Gran Coupe, stă în nota de exclusivitatea pe care mașina respectivă ți-o oferă, cei de la BMW oferă prin programul BMW Individual o plaetă și mai bogată de personalizare. Din această paletă de „opțiuni opționale”, cea mai evidentă este, evident, culoarea exterioară. Pe lângă opțiunea culorii exterioare, programul BMW Individual oferă și câteva elemnete de design interior care să-ți transforme mașina într-un specială și care să te ajute să-i menții o valoare mai mare de revânzare. Desigur, aici există riscul să alegi o culoare nonconformistă care să-ți placă doar ție, nu și celorlalți. Pentru mine, un exemplu clar este culoarea Purple Silk, o nuanță pe care nu aș alege-o nicidată pentru mașina mea. Dar niciodată.

Din păcate, în România, confoguratorul pentru BMW Seria 4 Gran Coupe nu oferă niciuna dintre culorile prezentate în clipul celor de la BMW. Mai exact, configuratorul pentru BMW Seria 4 Gran Coupe îți pune la dispoziție o gamă de patru culori. Champagne Quartz, Negru Citrine, Albastru Tanzanite și Frozen Bronze Metallic. Dacă primele trei culori au un preț suplimentar de 2.052 de euro, culoarea Frozen Bronze Metallic are un cost de 3.473 de euro. În cazul interiorului, programul BMW Individual îți pune la dispoziție, în România, cinci varinate de tapițerie, toate din „piele cu conținut extins”, în mai multe culori. Prețul pentru tapițeriile BMW Individual este de 3.105 euro. Pentru interior, mai poți opta și pentru Pachetul BMW Individual (4.157 de euro) și primești, pe lângă una dintre tapițeriile amintite mai sus, praguri inscripționate, volan îmbrăcat în piele Individual, dar și bord îmbrăcat în piele. Practic, nota de exclusivitate pe care programul BMW Individual ți-o poate oferi pentru BMW Seria 4 Gran Coupe, te poate costă până peste 8.000 de euro. Dacă merită sau nu, e în totalitate decizia ta.

Dacă vrei să te joci cu configuratorul pentru BMW Seria 4 Gran Coupe o poți face aici.

Citește mai departe despre noul BMW Seria 7 Individual:

Seria 7

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account