Moto Hub – un nou centru de service autorizat BMW Motorrad se deschide la Bucureşti

Reţeaua BMW Motorrad se extinde cu un nou centru de service la Bucureşti pentru a răspunde creşterii continue a pieţei româneşti. Investiţia Moto Hub oferă servicii complete pentru clienţii BMW Motorrad. Noul centru Moto Hub include un magazin de piese şi accesorii, staţie ITP, spaţiu de vânzare motociclete second-hand, servicii de rent-a-bike, tururi moto cu ghid profesionist în România şi străinătate şi, prin şcoala de pilotaj RideX, module de training de safety, cornering sau off-road.

Moto Hub este primul service autorizat din reţeaua BMW Motorrad. Se alătură celor trei dealeri BMW Motorrad din Bucureşti, Oradea şi Iaşi. Este un centru monomarcă, deschis în 2018, care a fost extins la standardele BMW Motorrad în urma unei investiţii de 170.000 de euro. Proiectul acoperă o suprafaţă de 600 m2 , din care 360 m2 pentru service şi 240 m2 pentru showroom. Este cel mai mare centru de service BMW Motorrad din ţară, atât din perspectiva suprafeţei, cât şi a numărului de posturi de lucru, cu un total de 5, dintre care unul dedicat pentru urgențe și recepție directă, fără programare.

“Ne bucură faptul că piața de motociclete din România este în creștere, investițiile generoase pe care le face BMW Motorrad an de an în dezvoltare ne oferă posibilitatea de a lansa modele noi, foarte avansate din punct de vedere tehnologic, dar și foarte performante. În ultimii ani se alătură acestui fenomen din ce în ce mai mulți clienți, mulți din pasiune, dar și mai mulți împinși de aglomerațiile urbane și necesitatea de a reduce timpul petrecut în trafic. Astfel, a venit natural nevoia de a deschide încă un partener de service BMW Motorrad în București. Echipa de la Moto Hub este una exclusiv formată din motocicliști pasionați, din oameni dedicați motociclismului și călătoriilor pe două roți. Numele pe care l-au ales este unul reprezentativ pentru ceea ce își doresc să devină, un adevărat HUB pentru motocicliștii din România.”

Serviceul Moto Hub este poziţionat într-un spaţiu din cadru complexului Romexpo, pe Bulevardul Expozitiei 22-30. Intrarea C, Romexpo, hala G7. https://bmw-motorrad-motohub.ro

În prezent marca este reprezentantă, alături de noul centru de service Moto Hub Bucureşti, de trei centre de vânzări şi service la nivel naţional: Automobile Bavaria Otopeni, Group West Oradea şi APAN Iaşi. În 2018, BMW Motorrad a încheiat al optulea an consecutiv de creştere de peste 25%. 2018 a însemnat un nou an-record pentru BMW Motorrad, cu 368 unităţi livrate şi un plus de 38% faţă de 2017. Este de aşteptat ca acest an să continue trendul crescător, susţinut de noi lansări importante, inclusiv noua generaţie R 1250 GS şi R 1250 GS Adventure, noul S 1000RR, dar și scuterele C 400X și C 400GT, cele mai importante produse BMW Motorrad pe piaţa din România. Compania îşi diversifică portofoliul de produse, cu o extindere a gamei de produse în segmentele Heritage, Urban Mobility și Adventure. Totodată, BMW Motorrad România a introdus pe piaţă cel mai complex serviciu de finanţare pentru modele noi, care aduce condiţii accesibile de finanţare şi asigurare la nivelul pieţei de automobile.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account