BMW X6
BMW X6
BMW X6

Cu gandul la karting

Pilotul BMW din Formula 1, Robert Kubica, are o iarna foarte incarcata.  Imediat dupa finalul sezonului din Formula 1, pilotul polonez a debutat in lumea kartingului cu o echipa proprie.

In mod firesc ar fi fost ca el sa aiba o binemeritata vacanta,  mai ales ca a terminat pe locul 4 in clasamentul pilotilor si a pus umarul ca BMW Sauber  sa ocupe locul 3 in clasamentul constructorilor, dar Robert nu doar ca nu a participat la testele efectuate de echipa sa la Jerez de la Frontera, ci a facut cateva teste cu noul sasiu de karting al propriei echipe.

„Mi-a placut intotdeauna sa conduc karturi. Este foarte distractiv sa particip la curse de kart – competitia este foarte mare si nu prea se face politica”. Robert Kubica tocmai a refacut parteneriatul cu Birel – compania pentru care a ocupat locul 4 in anul 2000 in campionatul european si mondial, chiar inainte de a trece la monoposturi.

Proiectul implica si o participare activa a lui Robert in managementul echipei, care va participa la toate evenimentele majore. In acest fel, pilotul polonez ii urmeaza pe Fernando Alonso si pe Kimi Raikkonen, care la randul lor au propriile echipe in karting si Formula 3.

„Imi doresc sa fac ceva activ in lumea kartingului, un sport pe care il iubesc si care m-a ajutat sa fac pasul catre Formula 1”, a declarat Robert Kubica.

Sursa : www.bmw-sauber-f1.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account