BMW X6
BMW X6
BMW X6

Imagini BMW de la Tokyo Import Car Show 2009

Prietenii nostri de la WheelSTO au participat la ce unii ar putea numii “Oscarurile modificarilor auto” , eveniment ce a avut loc in Tokyo. Salonul Tokyo Import Car Show scoate in evidenta unele dintre cele mai bune companii de Tuning / Modding din lume, impreuna cu o varietate de producatori de piese auto de inalta calitate.

Cum cei de la WheelSTO au spus, un set de roti afisate acolo valoreaza mai mult decat un BMW Seria 3 … … cam sariti de pe fix, daca ma intrebati pe mine.

Din moment ce ne axam in mod evident, pe masini marca BMW, fotografiile postate mai jos reflecta acest lucru.
Pentru aceia dintre voi la care va plac aceste evenimente auto, o sa va bucure imaginile de mai jos, unde companii ca BBS, G-Power, Hamann, Vorsteiner si multe altele, si-au prezentata propriile lor creatii. Daca sunteti interesati in a vedea masinile altor producatori, atunci nu ezitati sa vizitati pagina WheelSTO Flickr.

3697557949_f98b5af3fd_o


Nu uitati, daca aveti orice poze BMW misto, va rugam sa nu ezitati sa le incarcati pe pagina noastra BMWBLOG Flickr Group.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account