Livrarea BMW M4 GT4 a început pentru echipele de client din toată lumea

Echipele de client au primit cel mai recent model din gama BMW Motorsport. Livrarea oficială a BMW M4 GT4 a făcut parte dintr-un eveniment exclusivist la BMW Welt şi în America de Nord, Australia şi Asia. BMW dă astfel startul pregătirilor pentru sezonul competițional 2018, lăsând în același timp suficient timp echipelor să testeze și seteze mașina pentru competițiile în care vor participa.

După finalizarea testelor ce au depăşit 30.000 de kilometri, numeroase ore în tunelul aerodinamic, aplicaţii ample şi teste de succes în condiţii de cursă, primele modele au fost primite miercuri de noii lor proprietari de pe mapamond. Livrarea în Europa a făcut parte dintr-un eveniment exclusiv pentru clienţi la BMW Welt din München (Germania), unde BMW M4 GT4 a fost prima maşină de curse predată noilor proprietari. Primii clienţi din America de Nord, Asia şi Australia vor primi şi ei maşinile. Aceasta înseamnă că cel mai nou membru al portofoliului de produse BMW Motorsport a ajuns la clienţi mai devreme decât era planificat şi acum este gata să ruleze pe circuite.

„Astăzi este o zi foarte specială pentru noi. După luni intense de testare şi dezvoltare, BMW M4 GT4 este pregătit oficial să concureze”, a declarat directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt. „Sunt deosebit de încântat că am reuşit să livrăm primele modele echipelor noastre de client într-o fază atât de timpurie. Astfel, clienţii noştri au posibilitatea să testeze BMW M4 GT4 cu atenţie şi să se familiarizeze cu maşina. Acest lucru a pus bazele unor participări de succes ale clienţilor. Suntem mulţumiţi din toate punctele de vedere de modelul GT4. Interesul şi cererea echipelor de client din întreaga lume au fost incredibil de mari încă de la început.”

BMW M4 GT4 a fost testat, cu specificaţii diferite, de numeroşi piloţi oficiali BMW, juniori şi piloţi privaţi pe o varietate de circuite, pentru ca toate aplicaţiile tehnice să fie adaptate cât mai în detaliu – de exemplu, sistemele de stabilitate, DSC şi ABS – la cerinţele motorsportului.

În prima lor apariţie cu BMW M4 GT4, juniorii BMW Motorsport Beitske Visser (Olanda) şi Dennis Marschall (Germania) au câştigat acum câteva săptămâni pe „Circuit de Catalunya” (Spania), în cadrul GT4 European Series Southern Cup.

BMW M4 GT4 a trecut cu bine peste testul suprem de anduranţă la cursa de 24 de ore de la Nürburgring (Germania), pe Nordschleife: Dirk Adorf (Germania), juniorul BMW Motorsport Ricky Collard (Marea Britanie), Jörg Weidinger (Germania), inginer de teste şi dezvoltare la BMW M GmbH şi jurnalistul britanic de motorsport Jethro Bovingdon au demonstrat fiabilitatea BMW M4 GT4 într-o manieră impresionantă. În cadrul clasicei de anduranţă, directorul BMW Motorsport, Jens Marquardt, a anunţat începerea fazei de vânzare a celui mai nou membru al gamei de produse BMW. BMW M4 GT4 este disponibil cu un preţ de pornire de 169.000 de euro (plus taxe de vânzare)*.

 

Descoperă colecția de lifestyle BMW Motorsport și aleg-ți accesoriul potrivit:

colectia bmw motorsport

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account