Livrat conform promisiunii: BMW Group a livrat automobilul electrificat cu numărul 1.000.000 şi atinge următorul prag al transformării

Cu puţin timp înainte de sfârşitul anului, BMW Group a sărbătorit livrarea automobilului electrificat cu numărul un milion: Pieter Nota, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru clienţi, mărci şi vânzări, a înmânat automobilul reper în performanţa mărcii, un BMW iX xDrive40, proprietarului său la BMW Welt, pe data de 6 decembrie. Compania a inclus un bonus special la livrare: clientul nu a primit doar cheile noului său automobil, ci şi o staţie de încărcare BMW Wallbox, inclusiv instalarea, pentru a permite încărcarea sigură şi convenabilă la domiciliu, precum şi un credit pentru încărcare publică la nivel european prin BMW Charging.

„Livrarea automobilului nostru electrificat cu numărul un milion marchează un reper în transformarea noastră – iar în vizor îl avem deja pe următorul: ne propunem să depăşim pragul de două milioane în doar doi ani”, a spus Nota. „Datorită gamei noastre de produse în continuă creştere, ne stabilim obiective de vânzări ambiţioase, în special pentru automobilele complet electrice: în 2022, ne propunem să dublăm vânzările din acest an. Până în 2025, BMW Group va livra clienţilor aproximativ două milioane de automobile electrice. Ne aşteptăm ca până în 2030 cel puţin unul din două automobile BMW Group vândute să fie electrice”, a continuat Nota.

La mijlocul lunii noiembrie, BMW Group a lansat pe piaţă două produse-cheie deosebit de inovativ, BMW iX şi BMW i4. Ambele modele sunt foarte bine primite de clienţii din întreaga lume – aşa cum se reflectă în noile comenzi din întreaga lume.

CLICK AICI pentru detaliile și prețurile din România ale modelului BMW i4.

Pe parcursul anului viitor, BMW Group îşi va extinde gama de produse electrificate pentru a include versiuni complet electrice ale BMW Seria 7 şi BMW X1. Model de mare volum, BMW Seria 5 va fi adăugat portofoliului electric în 2023. Urmează succesorul MINI Countryman şi Rolls-Royce Spectre complet electric. Până în 2023, compania va avea deja cel puţin un model complet electric pe şosele în aproximativ 90% din segmentele sale actuale de piaţă. În următorii 10 ani, BMW Group intenţionează să lanseze pe şosele un total de aproximativ 10 milioane de automobile complet electrice.

CLICK AICI pentru primele poze și detalii despre testele de iarnă cu BMW i7 (varianta electrică a viitoarei Serii 7), realizate în apropierea Cercului Polar.

De la jumătatea deceniului, Neue Klasse, care este orientată fără compromisuri către o soluţie de propulsie electrică, va aduce o contribuţie semnificativă la volumul vânzărilor BMW Group.

Gama de produse MINI va fi deja exclusiv electrică până la începutul anilor 2030, iar Rolls-Royce va fi o marcă complet electrică începând cu 2030. Toate modelele noi viitoare de la BMW Motorrad în domeniul mobilităţii urbane vor fi, de asemenea, complet electrice.

Dezvoltarea cu succes a mobilităţii electrice va depinde de extinderea rapidă şi vastă a infrastructurii de încărcare. BMW Group aduce o contribuţie vitală la acest lucru. „Mobilitatea electrică are nevoie de gândire şi implementare holistice. De aceea, nu oferim clienţilor noştri doar maşini electrificate foarte atractive; ne asigurăm şi că încărcarea este uşoară şi convenabilă. Angajamentul nostru se întinde pe întreg lanţ de valori: de la produse şi servicii convingătoare, trecând prin investiţii strategice, până la construirea propriei infrastructuri de încărcare pentru companii”, spune Dr. Andreas Aumann, director BMW Group pentru managementul strategic al produsului.

BMW Charging şi MINI Charging oferă clienţilor acces la una dintre cele mai mari reţele de încărcare din Europa, formată din peste 250.000 de puncte de încărcare. Cu tariful „Activ” de la BMW şi MINI Charging, clienţii pot taxa la un tarif fix atractiv specific pieţei, care asigură transparenţă deplină. De asemenea, BMW Group oferă diverse soluţii de încărcare la domiciliu prin staţiile sale wallbox. Cu reţeaua paneuropeană IONITY de încărcare de mare putere, în care acţionarii existenţi şi noul investitor BlackRock investesc suplimentar un total de 700 de milioane de euro pentru extinderea reţelei, agregatorul partener de roaming Hubject şi furnizorul de mobilitate strategică Digital Charging Solutions GmbH, BMW Group deţine un pachet de acţiuni în trei companii care vor juca un rol-cheie în creşterea continuă a mobilităţii electrice. Cu peste 5.000 de puncte de încărcare, BMW Group operează, de asemenea, una dintre cele mai mari reţele de încărcare pentru companii din Germania.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account