VIDEO: Conceptul BMW iX3 debutează la Auto China cu grilă stil ochelari de soare

Salonul Auto China 2018 din Beijing va găzdui săptămâna aceasta premiera conceptului care prefigurează modelul de serie BMW iX3.

Este vorba despre versiunea cu propulsie electrică a SUV-ului BMW X3. Singurul detaliu dezvăluit de compania germană despre conceptul acestui model este designul grilei frontale. Acesta urmează stilul celui pe care am văzut-o și la conceptul BMW i Vision Dynamics, despre care s-a confirmat oficial că se va transforma în modelul de serie denumit i4. Gran Coupe-ul i4 va fi la rândul său expus la Auto China 2018.
BMW iX3 este un model crucial pentru strategia de electrificare a gamei bavareze. Acesta va avea de înfruntat concurenți redutabili, precum Jaguar I-PACE, care a fost lansat, sau SUV-urile Audi e-tron și Mercedes-Benz EQ C, care vor fi lansate în scurt timp. Startul comercializării lui iX3 a fost anunțat pentru 2020 și deja au s-au vehiculat pe internet multiple poze spion cu prototipurile de dezvoltare ale acestui model. Prototipurile erau modele X3 fără modificări estetice, cu excepția prezenței capacului pentru prize de încărcare a bateriilor. Însă conceptul prefigurat pentru Beijing se va remarca printr-o grilă frontală care deja a stârnit opinii sarcastice. Unii aseamănă noua grilă cu cea a mărcii KIA, deși correct ar fi să spunem că mai întâi KIA s-a inspirat din designul BMW. De asemenea, grila conceptului iX3 a fost asemănată și cu ramele unei perechi de ochelari de soare. Priviți și voi teaser-ul video publicat de BMW și formați-vă singuri o opinie.

CLICK AICI pentru teaser-ul video al conceptului BMW iX3. 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account