BMW iX3 a fost lansat în Marea Britanie în două ediții cu personalizări cool

La debut, BMW iX3 părea SUV-ul electric care nu epatează și e interesat doar de eficiență. Dar edițiile pentru piața din UK îi dezvăluie latura cool și sofisticată.

BMW iX3 oferă o propulsie cu 286 CP, care animează roțile punții din spate și promite un sprint 0-100 km/h în secunde și o autonomie WLTP de până la 460 km.

CLICK AICI pentru a vedea toate specificațiile lui BMW iX3, care este disponibil în România cu prețuri de la 67.592 euro cu TVA inclus.

El își începe acum cariera pe piața din Marea Britanie în versiunile de debut Premier Edition și Premier Edition Pro. Acestea sunt propuse în culorile de caroserie Carbon Black, Mineral White, Phytonic Blue și Sophisto Grey. Ornamentele caroseriei pot avea finisare de aluminiu periat sau Black High Gloss. Iar jantele aerodinamice de 20 de inch vopsite în negru completează look-ul special. Habitaclul are tapițerie de piele Vernasca pentru care se oferă 4 variante de culori. Ambianța rafinată de la interior este subliniată și de bordul tapițat cu Sensatec și de luminile ambientale.

Lista de dotări standard a modelului BMW iX3 Premier Edition mai include dotări precum suspensia adaptivă, plafonul panoramic, sistemele de asistare a condusului Driver Assistant Professional și Parking Assistant, scaune față încălzite și sistemul infotainment BMW Live Cockpit Professional sau încărcarea wireless a telefonului mobil.

Modelul BMW iX3 Premier Edition Pro adaugă head-up display, sistem audio surround Harman Kardon, funcție de recunoaștere a comenzilor prin gesturi, Parking Assistant Plus, funcție de asistare pentru faza lungă a farurilor, scaune cu suport lombar, precum și BMW IconicSounds Electric, care dă o identitate sonoră aparte propulsiei și funcțiilor lui BMW iX3. Sunetele acestea au fost compuse special în colaborare cu Hans Zimmer, care a creat coloana sonoră pentru filme precum The Lion King (1994), Gladiator (2000), Ultimul samurai (2003), The Dark Knight (2008), Inception (2010), 12 Years a Slave (2013) sau Interstellar (2014).

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account