Viitorul BMW Z4 își scoate la purtare nasul de serie

A treia generație BMW Z4 pare a fi foarte aproape de stadiul de lansare. Se poate deduce acest lucru din noile poze spion, care au surprins roadster-ul cu camuflaj mai puțin ca niciodată.

Astfel, putem vedea mai clar detaliile spoilerului frontal, dispunerea pe verticală a farurilor duble, “nările” care nu mai au grile verticale, ci ținte, și stopurile cu semnătură luminoasă reliefată. Toate acestea respectă temele estetice propuse de fascinantul BMW Concept Z4 anul trecut. Chiar dacă liniile și decupajele caroseriei sunt mai temperate decât în cazul conceptului, este apreciabil faptul că BMW încearcă să aducă în producția de serie o replică pe cât posibil de fidelă prototipului care a primit o apreciere generală la momentul dezvăluirii.

Noile poze publicate de site-ul autocar.co.uk și autoweek.nl lasă să se zărească chiar mai multe detalii decât cele care au fost prezentate în prealabil pe site-urile carscoops.com și canalul de YouTube al autoevolution.com, care ne oferă și un clip cu Z4 bătătorindu-și tălpile pe solicitantul circuit Nurburgring.

Și interiorul lui Z4 va urma îndeaproape reperele regăsite la concept. Mai exact, pozele spion publicate de motor1.com lasă să se întrevadă prin camuflaj faptul că ecranul central este alipit cupolei care găzduiește noul afișaj de bord, care este la rândul lui complet digital.

Comercializarea noului BMW Z4 este așteptată cel târziu în 2019.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account