BMW lanseaza componente BMW M Performance pentru BMW Seria 3 si 5 sedan

BMW a anuntat lansarea pe piata a componentelor BMW M Performance realizate special pentru noile BMW Seria 3 Sedan 2012 si BMW Seria 5 Sedan 2011. La fel ca si componentele BMW M Performance disponibile deja pentru M3, Seria 1 M Coupe, X5 M si X6 M, si componentele dezvoltate pentru modelele Seria 3 si Seria 5 asigura un transfer autentic de tehnologie specifica BMW M catre condusul zilnic.

Noua linie de accesorii confera un caracter distinctiv si sportiv pentru a sublinia si mai mult dinamica rularii. Componentele BMW M Performance sunt rezultatul multor ani de experienta de curse si au fost dezvoltate in stransa colaborare cu BMW M GmbH. Fiecare componenta trece printr-o etapa de dezvoltare intensa si de proces tehnologic de fabricatie ce au ca rezultat performante fara compromis.

Au devenit disponibile acum componente exclusiviste pentru sasiu, aerodinamica, cabina si tren de rulare pentru noile BMW Seria 3 si 5 sedan.

Iata pe scurt lista de componente disponibile:
– jante forjate din aliaj, de 20 toli, model # 405M, pentru noul BMW Seria 3 Sedan (F30), create printr-un proces special de forjare ce reduce greutatea cu 1 kg/janta si duce la imbunatatirea raspunsului directiei si manevrabilitatii.
– jante similare de 20 toli BMW M Performance pentru BMW Seria 5. Ambele seturi de jante sunt disponibile intr-un design bi-color exclusiv (High-gloss pe partea frontala si vopsea Ferric grey intre spite) cu logo BMW M.
– discuri de frana Brembo cu etriere vopsite cu 4 pistoane din aluminiu pe puntea fata si 2 pistoane de aluminiu pe puntea spate. . Discurile sport ventilate au dimensiuni de 370 x 30 mm pe puntea fata si 345 x 24 mm pe puntea spate. Etrierele vin vopsite in nuantele M Performance Red, Yellow sau Orange si contrasteaza frumos cu jantele de 20 toli.
– grila rinichi neagra High-gloss pentru o infatisare agresiv-amenintatoare pentru noile BMW Seria 3 si 5 sedan.
– sunt disponibile si benzi BMW M Performance Sport, imprimate pe film PVC, disponibile in alb sau negru.
– capace din fibra de carbon pentru oglinzile exterioare, realizate manual si acoperite cu lac de protectie UV.
– eleron portbagaj din fibra de carbon, disponibil pentru BMW Seria 5
– volan sport pentru BMW Seria 3 sedan, cu design imprumutat din motorsport si imbracat in Alcantara cu cusaturi realizate manual.
– set de trimuri de interior din fibra de carbon si Alcantara, inspirate din Motorsport.
– sistem de evacuare sport din inox, dezvoltate pentru 335i si 535i Sedan (disponibile din iunie 2012) cu ornamente cromate de 80 mm, gravate cu logo-ul BMW M.

Toate produsele instalate pe masina beneficiaza de o garantie BMW de 4 ani daca sunt instalate inainte de livrarea modelului.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account