ADN autentic de circuit: noile jante cu prindere centrală din programul de accesorii BMW M Performance

M Performance

Produsele retrofit din programul de accesorii BMW M Performance aduce un element de motorsport pentru automobilele sport de înaltă performanţă ale BMW M GmbH. Printre exemplele notabile de tehnologie transferată direct de pe circuite pe şosea se numără roţile cu prindere centrală, disponibile pentru anumite automobile de înaltă performanţă. Designul şi funcţionalitatea fac din aceste jante forjate uşoare un punct de atracţie absolut în gama variată de accesorii BMW M Performance.

Cu masa optimizată, designul spectaculos şi tehnologia adaptată din motorsport, cu prindere de butucul roţii, jantele cu prindere centrală subliniază caracterul orientat spre înaltă performanţă al automobilelor pe care le echipează. În cazul ediţiei speciale BMW 3.0 CSL, prezentată cu ocazia aniversării a 50 de ani de istorie BMW M GmbH şi vândută într-o ediţie limitată de 50 de unităţi, acestea fac parte din tehnologia sistemului de rulare de performanţă adaptată special pentru circuit. În prezent, jantele BMW M Performance cu prindere centrală sunt oferite în programul de accesorii BMW originale pentru BMW M2, BMW M3 Touring Competition cu M xDrive, precum şi pentru toate variantele de modele BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupé şi BMW M4 Cabriolet.

Jante BMW M Performance cu prindere centrală: schimbarea roţilor ca profesioniştii

Jantele cu prindere centrală au fost dezvoltate pentru motorsport, unde permit schimbări deosebit de rapide ale roţilor şi, în consecinţă, opriri scurte la boxe. În loc de cele cinci prezoane obişnuite, fiecare roată este ataşată la butucul roţii cu un singur şurub central. O conexiune extrem de solidă este asigurată în timpul montării prinderii centrale prin aplicarea unui cuplu de 930 Nm. Această tehnologie reduce şi masele de rotaţie şi optimizează aspectul exclusivist printr-un design distinctiv în zona butucului.

Jantele M Performance cu prindere centrală pentru modelele BMW M2, BMW M3 şi BMW M4 sunt oferite ca set combinat în dimensiuni de 19 inchi pentru puntea faţă şi 20 de inchi pentru puntea spate. Jantele forjate uşoare, cu design Y-spoke, în culoarea mată Jet Black, au o inscripţie frezată M Performance şi sunt echipate cu anvelope de dimensiuni 275/35 ZR19 pentru puntea faţă, respectiv 285/30 ZR20 pentru cea spate.

Caracteristici individuale de motorsport pentru exterior şi interior

La fel ca jantele cu prindere centrală, alte produse din programul de accesorii BMW M Performance se bazează pe cunoştinţele de dezvoltare şi pe cele peste cinci decenii de experienţă în motorsport ale BMW M GmbH. Gama diversificată include opţiuni retrofit în domeniile suspensiei, transmisiei, aerodinamicii şi cockpitului, permiţând o personalizare orientată spre performanţă. Pentru o creştere ţintită a dinamicii şi agilităţii, sunt disponibile opţiuni precum suspensia M Performance cu braţe cu arc reglabile pe înălţime şi sistemul de frânare sport M Performance.

În plus, aspectul atletic al unui automobil BMW M poate fi îmbunătăţit cu componente din carbon specifice modelului. Accesoriile BMW M Performance pentru exterior sunt fabricate în mare parte din plastic armat cu fibră de carbon (CFRP), etanşat cu lac transparent pentru un finisaj de înaltă calitate. Opţiunile specifice modelului, cum ar fi prinderea frontală M Performance din carbon, difuzorul spate M Performance sau inserţia M Performance din carbon pentru pragurile laterale, conferă automobilului un aspect aparte cu stil inspirat de motorsport.

Calitatea fără compromisuri şi estetica specială a accesoriilor BMW M Performance sunt experimentate şi în interior. Elementele de carbon şi Alcantara de înaltă calitate transmit genele de motorsport ale BMW M în cockpit. Genunchierele M Performance cu suprafaţă Alcantara asigură o aderenţă optimizată în timpul virajelor abordate foarte dinamic. Iar atât volanul M Performance Pro, cât şi cotiera M Performance cu Alcantara oferă condiţii perfecte pentru o experienţă de condus deosebit de intensă.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account