BMW şi Milo Ventimiglia valorifică „Power of M” în noul BMW M4

BMW of North America a lansat astăzi „The Ultimate Self-Driving Machine”, un nou spot care introduce campania „Power of M” a mărcii. Lansarea campaniei include noul BMW M4, aflat la a doua generaţie, „auto”pilotat la limită de actorul şi producătorul Milo Ventimiglia.

Noul spot, disponibil acum pe canalele BMW SUA, începe cu noul BMW M4 pe circuit, în derapaje viraj după viraj, folosind toată puterea pe care o oferă motorul BMW M TwinPower de 3,0 litri, cu şase cilindri dispuşi în linie – aparent pe cont propriu.

Până la final, se dezvăluie că automobilul de „condus autonom” suprem a fost pilotat, de fapt, tot timpul de nimeni altul decât Milo Ventimiglia, actor, producător şi pasionat BMW. Transmisia manuală standard cu şase trepte a automobilului serveşte drept memento – M4 este o maşină făcută pentru a fi condusă.

„Având în vedere interesul pentru automobilele autonome din zilele noastre, ce modalitate mai bună de a zâmbi de 1 aprilie decât cu o mică glumă cu transmisie manuală?”, a spus Uwe Dreher, vicepreşedinte de marketing al BMW din America de Nord. „Cu până la 510 cai putere şi fiind unul dintre singurele automobile din categoria sa care oferă o cutie de viteze manuală cu şase trepte, BMW M4 este simbolul «ultimate driving machine».”

În timp ce scurtmetrajul prezintă cele mai bune secvenţe în pilotajul pe circuit, a fost filmat într-un loc în care toţi pasionaţii de automobile îşi pot perfecţiona propriile abilităţi: propriul Performance Center West al BMW, situat la renumitul Thermal Club de lângă Palm Springs (California).

Facilitatea, deschisă publicului, oferă o gamă largă de activităţi de condus pentru oameni de toate vârstele şi capacităţile în cele mai noi automobile BMW de înaltă performanţă. Centrul de performanţă găzduieşte şcolile de conducere de performanţă ale BMW, cu cursuri predate de instructori profesionişti BMW pe un traseu privat. Cursurile oferă persoanelor fizice posibilitatea de a se urca la volanul „Ultimate Driving Machine” şi să deprinde aptitudini precum controlul de bază al maşinii, vizualizare corectă, frânare de urgenţă şi în situaţii de panică, schimbări de bandă în ultima clipă, control la mare viteză, condus precis şi multe altele.

Amplasată într-un decor cu peisaje uluitoare de munte, facilitatea are o clădire nouă, luxoasă şi modernă pentru instruire şi servit masa, cu acces la peste 8 kilometri de circuit. BMW Performance Center are o locaţie „East” suplimentară, în Spartanburg (Carolina de Sud), ceea ce permite atât pasionaţilor de pe coasta de vest, cât şi de pe cea de est să înveţe aceleaşi performanţe de condus şi abilităţi valorificate în „Ultimate Self-Driving Machine”.

Noul M4, aflat la a doua generaţie, se alătură noului M3, ajuns la a şasea generaţie, pentru a oferi calităţi de utilizare fără compromisuri pe stradă şi pe circuit pentru care linia de modele a devenit cunoscută. Disponibile atât în variantă de bază, cât şi în cea Competition, automobilele livrează până la 510 cai putere şi sunt disponibile în configuraţii cu tracţiune spate sau integrală M xDrive (modele M xDrive din vara anului 2021). BMW M3 şi M4 oferă opţiunea de transmisii manuale cu 6 trepte sau transmisii M Steptronic cu 8 trepte, în funcţie de configuraţie.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account