Top 5 BMW-uri pentru doamne și domnișoare

Noi v-am făcut o listă cu BMW-urile alea pe care băieții nesiguri le cam evită, dar care vi s-ar potrivi vouă mult mai bine, indiferent că sunteți doamne, domnișoare, casnice sau femei de carieră. Asta pentru că știm și noi ce greu vă decideți când vine vorba să vă cumpărați ceva.

Astăzi este ziua voastră și nu v-am luat nimic. Nu pentru că am uitat sau pentru că nu ne plac femeile, ci pentru că am crezut că tot ce vă trebuie este dragoste. Sau mai bine zis…bucurie. O femeie veselă este mai frumoasă, mai împlinită, mai…femeie. Nu știm exact ce-și doresc femeile, nici măcar voi nu știți asta, dar treaba noastră este să vă facem fericite, asta-i clar.  Uneori este o misiune foarte dificilă pentru că, în unele cazuri, fericirea voastră este mizeria noastră. Totuși, sacrificii putem face și ne putem pune de acord cu unele lucruri – BMW is JOY, Channel este Coco, Leo merita să ia Oscarul și cangurii sunt niște animale care țopăie din Australia.

Locul 5 – BMW X3

BMW-X3_2015_800x600_wallpaper_08

BMW X3 este cel mai fiabil model al constructorului bavarez și ăsta este unul dintre motivele pentru care îl găsim un mărțișor potrivit pentru voi. Cu siguranță nu vreți să stați pe marginea drumului cerând ajutorul unor bărbați care s-ar gândi doar la o recompensă sexuală în timp ce se uită sub capota voastră. Este și o mașină sigură, perfectă pentru mamele grijulii, spațioasă, plăcută de condus, elegantă, merge și la nunți, dar și la botezuri. Ai o poziție la volan înaltă, o imagine de femeie de succes și suficient nerv pentru a scăpa de hărțuitorii din trafic.

Locul 4 – BMW Seria 1

BMW-1-Series_Urban_Line_2016_800x600_wallpaper_4a

Pentru femeile mai sensibile asta-i o recomandare cam misogină. Multe dintre voi vă cumpărați mașini exagerat de mari doar pentru că un bărbat v-a recomandat o mașină mică. Voi ați tras imediat concluzia că vă pune la îndoială talentul la volan, incluzându-vă în categoria țoapelor care nu știu să parcheze. Uneori e adevărat, dar asta nu înseamnă că BMW Seria 1 nu este o mașină foarte bună pentru voi. E mică și drăgălașă, te ajută să te obișnuiești cu șofatul prin oraș și chiar îți oferă gratuit niște ore de pilotaj.

Locul 3 – BMW Seria 2 Cabrio

BMW-2-Series_Convertible_2015_800x600_wallpaper_3c

Dacă ești genul de femeie care are ceva frumos de arătat și nu se sfiește de claxoanele și maimuțărelile șoferilor de sex exagerat de masculin, atunci un BMW Seria 2 Cabriolet o să-ți vină ca un pudel tuns într-o geantă de firmă. E mai mult un accesoriu de modă decât o mașină. O să-ți placă în timpul escapadelor cu fetele la mare, dar și atunci când vrei să conduci de una singură pentru a-ți limpezi mintea în urma ultimului eșec în dragoste.

Locul 2 – BMW Z4

BMW-Z4_Roadster_2014_800x600_wallpaper_02

Ăsta este echivalentul unui orgasm multiplu. Pentru fetele care caută senzații tari imediat ce temperaturile depășesc 20 de grade, BMW Z4 este mașina care le va da fiori de plăcere de fiecare dată. Designul aparține unei femei și asta s-ar putea să fie o problemă pentru acele femei care nu suportă femeile. În rest…chiar nu aveți de ce să vă plângeți. E ca un bikini care vă ajută să vă bronzați uniform în timp ce curg bale în colțul gurilor rele.

Locul 1 – BMW i3

BMW-i3_2014_800x600_wallpaper_37

Înainte să aruncați în noi cu cratițe, olițe, paharele de cristal de la mama și ce vă mai pică prin mâinile alea care tocmai au spălat niște vase, ascultați-ne puțin. BMW i3 este o mașină mare, în ciuda aparențelor. Are suficiente spații de depozitare pentru toate lucrurile inutile din geanta voastră și destul loc în spate pentru prietenele cu picioare lungi la care au atentat foștii iubiți. Dacă ești sensibilă ecologic o să te bucure foarte mult faptul că mașina asta este construită din materiale reciclabile, poluează foarte puțin și se conduce foarte ușor. Se parchează aproape singură, face mai puțin zgomot decât un vibrator și arată mai interesant decât o pălărie de-a Iuliei Albu.

Cu siguranță v-am greșit cu ceva între timp, așa că nu ezitați să ne trimiteți la somnel pe canapea, dacă altceva mai malefic nu v-a trecut prin cap. Orice pentru a vă face fericite.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account