Wiesmann GT MF4-S echipat cu motorul de pe BMW M3

wiesmann_mf4s_1

Salonul Auto de la Geneva se anunta a fi unul dintre cele mai bune saloane ale anului. Stim deja ca BMW va prezenta cateva modele noi, si la fel am aflat ca Alpina va aduce B6 si B7, dar si constructorul german Wiesmann va aduce ultimul lor model aniversar, GT MF4-S.

Pana acuma nimic nu pare sa aiba legatura cu BMW, dar trebuie sa va spun ca sub capota lui GT MF4-S se afla magnificul motor aspirat V8 de 4 litri de pe ultimul model M3. Cuplat la o cutie de viteze mauala cu 6 trepte sau la noua cutie automata cu dublu ambreiaj, motorul de 420 de cai putere este o imbunatatire fata de vechiul motor BMW de 4.8 litri si 367 de cai putere.

Masina dispune de multe dotari optionale si poate fi customizata pentru fiecare client in parte. Chiar si numele proprietarului poate sa fie gravat in interiorul masinii.

Poate va intrebati cine este Wiesmann.

Cum am spus si mai sus, Wiesmann este un constructor german de masini. Compania a fost infintata in 1985 de catre fratii Martin Wiesmann si Friedhelm Wiesmann. Masinile sunt fabricate manual in  Dülmen. Emblema automobilelor Wiesmann este o soparla, ca si masiniile Wiesmann acre “stau pe sosea ca si soparla pe perete”.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account