Poze spion cu BMW M3 GTS/EVO sedan reperat langa Nurburgring

Klier, un membru al forumului Germancarforum a reperat viitorul BMW M3 GTS sedan langa Nurburgring, unde se afla locatia de testare a masinilor BMW. Luna trecuta BMW a dezvaluit noul model M3 ce are la baza generatia actuala M3 E90 sedan, la sediul BMW M din Garching.

Noul M3, denumit si “Lightweight”, va debuta in iunie la Festivalul M de la Nurburgring. Cand a fost dezvaluit luna trecuta, am aflat ca M3 Sedan Ultrausor va utiliza din plin fibra de carbon si va fi echipat cu o serie de componente ultrausoare, care vor reduce greutatea masinii.

BMW a dezvaluit si faptul ca puterea se va situa undeva in jurul valorilor produse de M3-ul ‘normal’ si M3 GTS, adica 420-450 CP.

Dar unul din aspectele importante care nu au fost dezvaluite este denumirea noului model. Relatarile initiale, inclusiv ale noastre, indicau denumirea de M3 GTS Sedan, dar informatiile aparute recent indica faptul ca BMW ar putea refolosi un nume existent sau utilizat anterior. Noi ne-am gandit la M3 EVO, dar pana acum nu a fost confirmat niciun zvon.

Pe 23 iunie BMW va publica toate detaliile despre acest nou model incitant BMW M3.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account