HOT: Fotografii proaspete cu noile BMW M8 Competition Coupé și Convertible

Noile modele BMW M8 Coupe și Convertible sunt cu adevărat bijuterii pe patru roți, cu un caracter extrem și cu un pachet tehnologic cu adevărat ieșit din standarde obișnuite. Uzina de forță de sub capotă, V8 de 4,4 litri sub numele de cod S63B44T4, dezlănțuie o herghelie imensă de cai putere și imprimă supercar-ului o dinamică temperamentală. Recent, BMW a ales regiunea Algarve din Portugalia pentru a organiza lansarea de presă pentru “brutele” F91 M8 Competition Convertible și F92 M8 Competition Coupé.

Motorul S63 este derivat din generația de unități N63 ce a debutat începând cu anul 2008. Motorizările V8 de 4,4 litri N63 au înlocuit vechile motoare N62 aspirate natural și sunt primele motoare V8 din gama BMW ce folosesc turbosupraalimentare. În plus, acestea au fost primele motoare produse în serie care prezentau o configurație de tip „hot inside V” în care cele turbocompresoare folosite pentru supraalimentare sunt poziționate în unghiul motorului, între cei 8 cilindri. Presiunea de injecție atinge valoarea de 350 bari.

Motoarele N63 sunt destinate modelelor standard BMW și M Performance, în timp ce unitățile S63 sunt folosite exclusiv pentru modele BMW M. În cazul noilor variante BMW M8, motorul V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo dezvoltă 2 trepte de putere: 600 cai putere sau 625 putere. Cuplul motor impresionant atinge o valoare de 750 Nm, fiind oferit constant și incisiv pe o plajă largă de turație. Prin intermediul cutiei de viteze M Steptronic cu 8 trepte și Drivelogic și al tracțiunii M xDrive, puterea impresionantă și cuplul sunt livrate către cele patru roți.

Flota de modele pe care BMW M a adus-o la prezentarea media din Faro, regiunea Algarve, Portugalia a cuprins 3 modele M8 Competition, pe care urmează să le admirați în cadrul galeriilor dedicate. Primul este modelul Convertible (F91) personalizat în culoarea exterioară Brands Hatch Grey și cu un interior îmbrăcat în piele în ton Taruma Brown. Cel de-al doilea este un model Coupé (F92) vopsit în culoarea Fire Red și piele neagră pentru habitaclu. Ultima pe listă este versiunea M8 Competition Coupé finisat în culoarea mată Frozen Marina Bay Blue și cu interior cu piele bicoloră Black/Midrand Beige.

BMW M8 Competition Convertible – Brands Hatch Grey

BMW M8 Competition Coupé – Fire Red

BMW M8 Competition Coupé – Frozen Marina Bay Blue

 

[Sursă foto: BMW]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account