Motor AG Pitesti – cel mai puternic centru auto premium din provincie

128% creştere a vânzărilor auto pentru Motor AG Piteşti în anul 2010

Motor AG Pitesti, dealer autorizat BMW, a facut publice rezultatele inregistrate la finalul primului semestru din 2010. Astfel, pentru primele sase luni ale acestui an, dealerul anunta o crestere de 128% in ceea ce priveste livrarea de autoturisme noi, fata de aceeasi perioada a anului 2009. In total, in 2010 Motor AG Pitesti a livrat 96 unitati BMW, devenind astfel cel mai puternic centru auto premium din provincie.

Iata mai jos comunicatul de presa emis de BMW Motor AG Pitesti cu aceasta ocazie:

Primul semestru din 2010 s-a încheiat cu rezultate excepţionale pentru Motor AG Piteşti. Pentru primele şase luni ale anului dealerul anunţă o creştere de 128% în ceea ce priveşte livrarea de autoturisme noi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cu 96 unităţi livrate Motor AG Piteşti devine cel mai puternic centru auto premium din provincie.

La nivel local, Motor AG Piteşti îşi consolidează primul loc pe piaţa auto premium din Argeş cu o cotă de piaţă de 80%, conform statisticilor oficiale APIA. În felul acesta Motor AG a obţinut un avantaj semnificativ faţă de ceilalţi, cu obiectiv de a păstra acelaşi trend şi în lunile următoare.

Mixul de modele livrate în prima jumătate a anului 2010 se bazează într-o mare măsură pe modelele BMW X6 şi BMW X5, aceste vânzări totalizând 63% din totalul livrărilor. Preţul mediu de listă al modelelor livrate este de 60.000 euro (fără taxe), iar cel mai scump model livrat este un BMW X6 M, al cărui preţ a depăşit 110.000 euro (fără taxe).

În ceea ce priveşte teritoriul României, aproximativ 35% dintre clienţii Motor AG sunt din Bucureşti, restul de 65% fiind localizaţi în Argeş şi în alte judeţe.

Trendul puternic ascendent pe care Motor AG Piteşti s-a înscris este confirmat şi de activitatea de service, cu o cifră de afaceri în creştere cu aproximativ 60% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Creşterea este esenţială pentru Motor AG şi se datorează intensificării activităţii de service, dar şi programelor de fidelizare implementate pentru clienţii companiei.

„Am fost adesea întrebat care este secretul nostru. Răspunsul este simplu: avem de partea noastră câteva avantaje unice pe piaţa premium, pe care le folosim în beneficiul clienţilor noştri. Aş enumera aici programele de finanţare pe care le derulăm prin partenerul nostru BMW Financial Services, clienţii noştri beneficiind de dobânzi care pleacă de la 0% pe an. Un argument important este şi BMW Service Inclusive care asigură întreţinerea gratuită a modelului achiziţionat pentru 5 ani.
Şi nu în ultimul rând, aş aminti programele de Customer Care pe care le implementăm şi care asigură o abordare personală a fiecărui client şi potenţial client“, declară Cătălin Lavric, directorul de vânzări al Motor AG Piteşti.

Costurile cumulate ale programelor de integrare a bazelor de date şi management al clienţilor au depăşit 20.000 euro doar în prima jumătate a anului. La acestea se adăugă investiţii importante în evenimente de referinţă pentru brand: BMW X1 Live Tour (eveniment naţional), lansarea noului BMW Seria 5 şi lansarea noului BMW X5.

“Prima jumătate a anului 2010 a stat sub semnul orientării către clienţi. Beneficiile pe termen lung şi îmbunătăţirea permanentă a relaţiilor cu aceştia au fundamentat toate acţiunile şi deciziile luate în această perioadă. Este poate şi acesta un motiv pentru care Motor AG Piteşti a continuat să performeze în această perioadă dificilă.

Obiectivul nostru pentru anul 2010 continuă să fie depăşirea ţintelor stabilite, precum şi creşterea cotei de piaţă la nivel naţional. Până la finalul acestui an estimăm să vindem până la 170 unităţi BMW”, declară Adrian Prodănel, director general al Motor AG.

[Sursa: BMW Motor AG]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account