BMW 1M Coupe in nuanta Alpine White

Pe pagina de Facebook BMW M a fost publicata o fotografie cu viitorul BMW 1M in nuanta Alpine White. Noul model M va debuta in cateva zile la Salonul auto de la Detroit.

BMW 1M va fi disponibil in doar trei nuante: Alpine White, Valencia Orange si Black Sapphire, si va fi produs doar timp de un an. La interior, BMW ofera doar combinatia de tapiterie din piele Black Boston cu cusaturi portocalii.

Optionalele pentru 1M sunt grupate in doua pachete: Convenience Package cu sistem de alarma anti-furt, Comfort Access, Park Distance Control (doar pentru spate) si sistem de navigatie, si pachetul Premium, ce include oglinzi interioare si exterioare cu auto-dimming, pachetul de lumini de ambianta, suport lombar, memoria pozitiei pentru scaune, sistemul BMW Assist Bluetooth, iPod si adaptor USB.

BMW 1M este propulsat de motorul N4 twin-turbo de 3.0 litri cu sase cilindri in linie, care livreaza 335 CP si 450 Nm cuplu maxim. Functia overboost permite inregistrarea unui salt de 50 Nm al cuplului, pentru scurte reprize, pana la un cuplu maxim de 500 Nm. Linia rosie incepe de la 7000 rpm.

La salonul auto de la Detroit va fi anuntat si pretul noului M, despre care credem ca se va situa in intervalul 45-47.000 USD pentru SUA.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account