BMW 1M Coupe modificat de AC Schnitzer – fotografii oficiale

Tunerii nemti de la AC Schnitzer vor prezenta anul acesta la Salonul auto de la Frankfurt pachetul complet de modificari pentru noul BMW Seria 1 M Coupe.

Sub capota ventilata se afla motorul lui 1M care a primit un boost semnificativ de putere, de la 340 la 400 CP. Pentru o acustica mai buna cei de la AC Schnitzer au instalat si un sistem de evacuare sport dublu, cu tevi de evacuare “Racing” cromate.

Pentru a sustine cresterea de putere, AC Schnitzer a instalat pe masina un sistem de franare de mare performanta cu discuri cu etriere cu 6 pistoane pe fata si 4 pe spate. Masina a primit si o suspensie de curse complet reglabila.

Si aspectul exterior a fost modificat. Kitul agresiv de caroserie consta in spoiler din fibra de carbon, grila fata cromata, difuzor spate din fibra de carbon si eleron pe capota portbagajului. In ceea ce priveste jantele, compania ofera o gama variata de modele de 19 si 20 toli, de la jante forjate din aliaj Type VIII si Type V BiColor, Type VIII si Type IV BiColor sau Type IV argintii.

La interior, cea mai importanta modificare este reprezentata de inlocuirea scaunelor standard cu unele de curse. Interiorul are aceeasi nuanta Valencia Orange de la exterior, inclusiv pe consola centrala. Capatul manetei schimbatorului, controllerul iDrive si pedalierul au beneficiat si ele de tratamentul standard AC Schnitzer.

Nu au fost publicate inca detalii referitoare la pret.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account