Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW X6 M la Automobile Bavaria

Standul BMW M din showroomul Automobile Bavaria din Baneasa a primit o noua vedeta, un model BMW X6 M in nuanta exclusivista Ruby Black Metallic.

Dupa cum bine stiti, BMW X6 M a primit in aceasta primavara un facelift ce vizeaza partea estetica, si este propulsat in continuare de agregatul S63 V8 de 408 kW/555 CP, cuplat la transmisia automata M Sport cu sase rapoarte. X6 M beneficiaza de sistemul de tractiune integrala xDrive. Consumul oficial pentru BMW X6 M este de 19,3 l/100km in regim urban, 10,8l in regim urban si 13,9l combinat. Emisiile de CO2 sunt de 325 g/km.

Noul BMW X6 M este echipat cu faruri LED adaptive. Iluminarea pentru faza scurta si cea lunga este asigurata de unitati LED pozitionate pe o bara orizontala in partea centrala a inelelor, iar lumina este furnizata catre reflectoarele frontale.

Stopurile au un design nou si tehnologie LED, cu doua seturi de lumini care creeaza designul nocturn specific marcii. Faptul ca acestea sunt aliniate orizontal si se extind mult spre exterior accentueaza atat latimea automobilului, cat si trecerea cursiva intre partea din fata si cea din spate.

La interior modelul beneficiaza de tapiterie din piele Merino in nuanta Sakhir Orange.

In echiparea standard sunt incluse suspensia pneumatica cu reglarea automata a garzii la sol, jante din aliaj usor Double-spoke de 20 toli de tip 300M, Adaptive Drive, sistem de alarma covorase din velur, oglinda retrovizoare interioara si oglinzi exterioare automate anti-orbire, scaune fata reglabile electric cu memorie, scaune incalzite fata. Modelul prezentat beneficiaza printre altele si de volan incalzit, panou solar, incalzire scaune spate, sistem de navigatie Professional, M Drivers Package, Head-Up Display.

BMW X6 M are un pret de baza de 91.950 Euro fara TVA si este echipat cu optionale in valoare de 17.739 Euro fara TVA, astfel ca pretul final este de 136.014 Euro cu TVA inclus.

Pentru detalii suplimentare puteti contacta reprezentantii Automobile Bavaria.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account