BMW M2 Competition – Poze și informații scăpate înaintea lansării oficiale

BMW Blog Slovenia (bmwblog.si) a dezvăluit poze oficiale și informații despre mult așteptatul BMW M2 Competition.

Deși ulterior postarea a fost ștearsă, conținutul a fost propagat pe internet. Astfel, putem vedea pozele publicate și de bmwblog.com, a căror ilustrare pare inspirată din jocurile virtuale.

BMW M2 Competition se distinge prin câteva elemente estetice. Oglinzile retrovizoare sunt precum cele regăsite la M3, M4 și M5. Grilele frontale sunt decupate mai angular. Spoilerul frontal frontal are decupaje similare cu cele anterioare, însă există modificări de detaliu. Putem observa, de exemplu, buza centrală cu 3 fante de aer.

La interior notabile sunt scaunele M, precum și butoanele M1 și M2 incluse în bațul stâng al volanului. Asta lasă de înțeles că BMW M2 Competition va avea moduri de reglaj în stilul celor oferite de frații mai mari din familia BMW M.

Am lăsat la final informațiile cele mai prețioase, care vizează propulsorul. După cum se zvonea, BMW M2 Competition primește motorul S55 folosit de M3 și M4, dar într-o versiune de 410 CP. În postarea BMW Blog Slovenia se menționa că demarajul 0-96 km/h este de 4,2 secunde, ceea ce pare o evoluție timidă față de timpul 0-100 km/h de 4,3 secunde, cât îi trebuie M2-ului standard cu transmisie automată.

Așadar, trebuie să așteptăm până la lansarea oficială, pentru a afla concret specificațiile versiunii Competition. Însă așteptarea se pare că nu va fi lungă, deoarece este foarte posibil ca prezentarea lui BMW M2 Competition să aibă loc cu ocazia salonului auto de la Beijing, care începe în data de 25 aprilie.

Info și foto: BMWBlog.com via BMWBlog.si

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account