BMW M2, în teste pe Nürburgring

După numeroase zvonuri mai mult sau mai puțin fondate, se pare că BMW lucrează într-adevăr la viitorul BMW M2. După cum se poate vedea și în imaginile surprinse pe circuitul de la Nürburgring, bavarezii au trecut în faza de testare a celui mai mic membru din familia BMW M.

bmw-m2-spy-1-1

După cum era de așteptat, BMW M2 se va deosebi estetic de cea mai rapidă versiune actuală a Seriei 2 Coupe (M235i), având o bară frontală mai agresivă, cu prize de aer generoase, plus niște bosaje ale roților mai umflate, care să poată acomoda jantele specifice modelelor M, cu anvelope mai late. Surprinzător, cel mai mic M nu va prelua și evacuarea cvadruplă de la frații mai mari, păstrând o configurație similară celei de pe M235i.

Deși nu există nicio confirmare în acest sens, se speculează că noul BMW M2 va folosi același propulsor N55 regăsit și sub capota versiunii M Performance (M235i), însă modificat pentru a dezvolta o putere mai mare. Pentru a nu canibaliza modelul M4, mezinul M va avea o putere cuprinsă între 360 și 380 CP, mai mult decât suficientă pentru o mașină atât de compactă.

Însă, poate cea mai importantă veste este că BMW M2 nu va fi produs într-o serie limitată precum regretatul BMW Seria 1 M, așa că cei interesați de acest model își pot păstra calmul. Indiferent cât de mare va fi cererea, BMW va produce M2-uri pentru toată lumea!

Galerie FOTO

[sursa: autoblog.com]
BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account