AC Schnitzer GP 3.10 – Mă vinde. Vrea 55.000 euro

Până să se decidă oamenii de știință și inginerii care-i combustibilul viitorului, sfântul GPL nu se dă la o parte.

AC Schnitzer GP 3.10 este un BMW Seria 3 unicat care are sub capotă un motor V10 extras dintr-un BMW M5 E60. Nimic deosebit până acum, genul ăsta de engine swap-uri s-au mai făcut, dar ciudat este că AC Schnitzer GP 3.10 are și o butelie GPL care-l alimentează. Chiar și pe gaz mașina asta dezvoltă 552 CP și 540 Nm, putere pe care o pune jos cu ajutorul unei transmisii cu șapte rapoarte SMG.

AC-Schnitzer-GP 3.0 (7)

 

AC Schnitzer GP 3.10 are instalate și niște suspensii sport, frâne mai puternice și un kit aerodinamic ce cuprinde o capotă, bară față, praguri laterale și niște aripi mai evazate. Are și multe guri de aerisire pentru a răci frânele, motorul și pentru a mai aerisi mirosul de gaze.

La interior AC Schnitzer au apelat la niște piele Nappa, inserții de aluminiu și niște covorașe pe care să verifici dacă nu cumva ai călcat în ceva. Dar dacă-ți miroase a ceva suspect și nu e de pe tălpile tale, ai face bine să suni la pompieri, nu să dai vina pe cel din dreapta ta. Mai ales dacă-i o fată. Deși…

AC-Schnitzer-GP3.0 (3)

Mașina  unicată  este scoasă la vânzare de AC Schnitzer pentru suma modică de 55.000 euro. Noi suntem de părere că o poți colanta în galben și dacă-i trântești vreo 10 cruciulițe în geam și o stație e numai bună de taximetrie. Trebuie doar să găsești pelicanul care vrea să fie dus foarte repede până la aeroport.

Sursa – AC Schnitzer

Promo BBR_Nr. 1

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account