Noul Audi A4 surprins fără camuflaj

Noul Audi A4

Noul Audi A4 ne interesează din mai multe puncte de vedere, chiar dacă aici suntem la BMW Blog. În primul, vânzările auto din România pentru anul trecut plasează Audi în fața celor de la BMW, iar faptul că anul acesta avem deja de-a face cu noul Audi Q7, iar noul A4 pare din ce în ce mai aproape. Pe lângă asta, zvonurile legate de apariția unui Audi Q6 care să rivalizeze cu BMW X4 sunt din ce în ce mai intense.

Așa cum era de așteptat, noul Audi A4 nu prezintă niciun design inovator, ci mai degrabă vine cu o evoluție a generației precedente. Ce-i drept, din poze, noul Audi A4 pare mai dinamic, mai agresiv și mai orientat spre sportivitate. În plus, noul Audi A4 pare să se bucure de o suprafață vitrată mai mare, dar și de un ampatament crescut în comparație cu generața actuală, lucru ce se traduce într-un spațiu mai generos pentru pasageri și, probabil, într-un nivel mai crescut al confortului.

Noul Audi A4

Inițial, noul Audi A4 era programat pentru lansare în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, însă, ținând cont de faptul că cei de la Audi nici măcar nu s-au mai obosit să camufleze prototipul, putem miza pe o „dezvăluire” înainte de vreme. Interesantă este însă și o „linie” metalică, probabil din aluminiu, ce face turul mașinii, pornind de la blocurile optice față, înconjurând mașina, pentru ca în partea din spate, aceeași linie să treacă pe deasupra blocurilor optice. În aceste poze, linia respectivă pare mai degrabă un kitch destinat piețelor asiatice, fără a avea o justificare. În același timp, blocurile optice spate, așa alungite cum sunt ele, aduc puțin cu cele deja existente pe modelele Mazda6 sau Mazda3 Sedan. Mai mult – poate e din cauza pozelor – partea din spate a mașinii pare lipsită de personalitate.

Noul Audi A4

Singurul camuflaj pe care cei de la Audi s-au chinut să-l pună pe mașină acoperă sigla Audi din centrul grilei frontale. Blocurile optice față în schimb sunt interesante, mai ales că pare să beneficieze de tehnologie LED, iar grilele proeminente sunt responasbile pentru un plus de agresivitate. Una peste alta, noul Audi A4 nu ne dă pe spate cu un design revoluționar, dar nici nu ne așteptam la asta. În schimb, exceptând linia metalică ce înconkoară mașina, liniile noului model sunt elegante și rafinate, chiar dacă, din punctul meu de vedere, duc lipsă de personalitate.

Sursă foto:  WorldCarFans.com

Promo BBR_Nr. 1

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account