BMW M3 Cabrio – Replică de voie și nevoie

Pentru unii bărbați mașinile sunt ca pantofii femeilor. Chiar dacă toți fac același lucru, tot vrei să ai mai multe perechi.

Chris este un tip care și-a cumpărat la un moment dat un BMW 318ti și a descoperit că BMW-urile sunt genul ăla de mașini din care nu mai vrei să te dai jos. I-a plăcut enorm manevrabilitatea lor și modul în care reușeau să-ți lărgească zâmbetul de pe față, iar asta l-a transformat treptat din posesor de BMW în pasionat de BMW. S-a înscris în cluburi unde a dat  de alți demenți ca el și în cele din urmă a deschis împreună cu niște prieteni de acolo un service de hobby. Pentru cei care nu știu ce înseamnă asta, un servis de hobby este un servis comun unde vii și-ți repari singur mașina ori șurubărești la ea cu ajutorul prietenilor. E un mod plăcut de a-ți petrece timpul cu băieții și mașinile am zice noi.

BMW M3 Cabrio (5)

BMW-ul E30 a fost următoarea lui mașină din „wishlist” așa că și-a cumpărat mai multe, câte unul pentru diferite ocazii. Avantajul E30-ului, spune el, este clientela foarte diferită – sunt unii care preferă să le restaureze, unii care vor să le modifice pentru a le crește performanța și alții care vor o combinație între cele două. Cristi al nostru și-a ales să restaureze un BMW E30 Cabrio, apoi să-l modifice puțin pentru a semăna cu un BMW M3 Cabrio. Povestea lui, povestită chiar de însuși el o găsiți după un simplu click.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account