BMW Seria 8 Coupe: Zvonurile se întețesc

BMW Seria 8 Coupe

O reinterpretare a modelului BMW Seria 8 Coupe apare din ce în ce mai des, chiar dacă, deocamdată, aparițiile sunt mai degrabă zvonuri și randări. Acum câteva zile am discutat despre un posibil BMW Seria 9, care să devină vârful de gamă și care ar putea fi bazat pe platforma noii generații Rolls-Royce Phantom, iar acum iată că apare o nouă randare cu BMW Seria 8 Coupe.

Trebuie să spune deschis că o nouă apariție a lui BMW Seria 8 Coupe ne-ar bucura extrem și ar fi o bună oprtunitate pentru celebra cei 100 de ani de istorie pe care BMW îi împlinește anul viitor. În contextul în care Audi pare că se pregătește intens pentru un viitor Audi A9 – deși, ca urmare a scandalului Dieselgate investițiile au fost tăitae – și în contextul în care Mercedes-Benz Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio nu au deocamdată niciun rival din partea bavarezilor, un BMW Seria 8 Coupe sau un BMW Seria 9 ar avea destul de mult sens.

BMW Seria 8 Coupe

Randarea de față are la bază conceptul Gran Lusso, cel care a fost prezentat în 2013 la Concursul de Eleganță de la Villa d’Este. Totuși, randarea noului BMW Seria 8 Coupe pare mai aproipat de realitate decât conceptul mai sus amintit. Blocurile optice spate sun preluate de la noul BMW Seria 7, iar jantele multi-spiță și grila față sunt extrem de atractive. Așa cum spuneam și în cazul unui posibil BMW Seria 9, și un viitor BMW Seria 8 Coupe ar putea fi bazat pe următoarea generație a modelului Rolls-Royce Phantom, iar motorizările ar putea fi deja bine-cunoscutele propulsoare de 3,0 litri cu șase cilindri în linie. Oricum, dacă BMW Seria 8 Coupe își va face apariția, suntem siguri că va primi și un V8 de 4,4 litri, pentru că altfel n-ar avea sens. În plus, nu este exclusă nici o versiune de tip plug-in hybrid. Tot ce știm e că noi ne dorim foarte tare ca un noul BMW Seria 8 Coupe să devină realitate. Dacă și bavarezii își doresc același lucru, rămâne de văzut.

BMW Seria 8 Coupe

Sursă: Theophilus Chin

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account