BMW X2 debutează în poze spion

BMW X2

Cei de la WorldCarFans au publicat primele imagini surprinse cu viitorul BMW X2, un nou „crossover coupe” venit din Bavaria. Cel mai probabil, versiunea de serie nu-și va face apariția mai devreme de 2017.

Până acum au existat mai multe zvonuri legate de apariția lui BMW X2, dar, dacă primele zvonuri și randări promiteau un BMW X2 sub forma unui crosscoupe cu doar două uși, iată că pozele spion le contrazic și se pare că viitorul BMW X2 va avea tot patru portiere. Astfel, BMW X2 se va alătura gamei de corssovere și SUV-uri ale bavarezilor, iar BMW X7 va completa gama, devenind vârful acesteia.

BMW X2

Cel mai probabil, viitorul BMW X2 va urma aceeași rețetă ca frații săi mai mari, BMW X4 și BMW X6. Prin urmare, BMW X2 va avea la bază platforma noului BMW X1 și va fi, cel mai probabil, un crossover cu tracțiune față, în timp ce versiuni cu tracțiune integrală vor fi disponibile în funcție de motorizări. De asemenea, BMW X2 va prelua cea mai mare parte a motorizărilor noului BMW X1, ceea ce înseamnă cp vom avea parte de propulsoare de 2,0 litri, cu patru cilindri, atât diesel, cât și benzină, ce vor dezvolta puteri cuprinse între 150 și 231 de cai-putere. În plus, nu este exclusă nicio versiune de tip plug-in hybrid, mai ales că aceasta este deja confirmată pentru BMW X1. Transmisiile vor fi și ele aceleași ca în mai toată gama BMW, adică una manuală cu șase rapoarte și una automată cu șapte sau opt rapoarte.

BMW X2

Privind profilul mașinii ne dăm seama clar că BMW X2 va avea un plafon arcuit spre spate, care probabil le va da de furcă pasagerilor de pe locurile din spate. În același timp, consolele față și spate sunt relativ scurte, promițând un comportament dinamic. Blocurile optice spate, rotunde, pe care le putem observa în pozele spion sunt, cel mai probabil, doar provizorii, semn că nu toate elementele caroseriei sunt „gata”. Atât BMW X2, cât și BMW X7 sunt așteptate pe piață mai devreme de 2018, pentru a putea contracara apariția unui potențial Audi TTQ și Audi Q8.

Sursă: WorldCarFans

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account