VIDEO: Drifturi cu un BMW M4 pe puntea unui portavion

Un portavion de clasă Nimitz este mare. Chiar foarte, foarte mare. Și trebuie să fie așa, pentru că a fost proiectat ca să lanseze în aer și să recupereze un avion de vânătoare. Dar când nu este folosit pentru a catapulta în ceruri un F-18 Super Hornet sau un E-2 Hawkeyes, pentru ce ar putea fi utilă o punte lungă 317 m? Ei bine, celor de la BMW le-a trăsnit o idee.

Evident, BMW nu a plătit un cec astronomic către Marina Americană pentru a converti puntea portavionului USS John C. Stennis într-un circuit de drift – dar trebuie să recunoști că acest scenariu sună al naibii de bine. Însă, deși este o făcătură, să vezi un BMW M4 în nuanța Austin Yellow mergând de-a latul și aruncând bucăți din anvelope pe puntea unui portavion rămâne la fel de incitant. Montajul video a fost realizat de BMW Canada – destul de ciudat, ținând cont că în clip apare un vas de luptă american – și nu prea suntem siguri care este rolul lui. Nu are niciun voiceover care să transmită un mesaj și nu este precedat de un text, așa că mizează doar pe imaginile spectaculoase, care l-au transformat deja într-un material extrem de viral. Indiferent de scopul pentru care a fost creat, merită vizionat măcar o dată.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account