Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW Seria 3 – ediție specială pentru Japonia

BMW Seria 3 M Sport Style Edge

Cu câteva zile înainte de lansarea lui BMW Seria 3 facelift, constructorul bavarez a anunțaț o nouă ediție specială pentru Japonia -BMW Seria 3 M Sport Syle Edge, care aniversează 40 de ani de Seria 3, unul dintre cele mai bine vândute modele din istoria BMW.

La baza ediției aniversare stă caracterul sportiv al modelului BMW Seria 3, accentuat de pachetul M Performance. Stilul se îmbină cu performanța și cu dinamicitatea Seriei 3, rezultând un design unic, atrăgător și modern. Din păcate disponibil doar în Japonia, deocamdată. În plus, pe lângă detaliile specifice diviziei sportive M, observăm și jantele din aluminiu de 18 inch vopsite în nuanța  Ferric Grey.

În primele imagini cu ediția specială BMW Seria 3 M Sport Style Edge ne este prezentată varianta Sedan, vopsită în Alpine White și varianta Touring în Mineray Grey. Clienții BMW din Japonia vor putea să aleagă între două variante de motorizare pentru ambele versiuni – 320i și 320d, iar 320i va putea fi dotat și cu tracțiune integrală xDrive. Toate vin la pachet cu o cutie de viteză automată cu opt viteze și 184 CP.

Interiorul este dotat cu tapițerie BMW Individual cu accente Piano Black și Pearl Gloss Chrome, scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră, iar pedalele și pragurile sunt din aluminiu.

Fiind o ediție aniversară, producția este limitată la doar 330 de exemplare, disponibile spre vânzare în toate showroom-urile din Japonia.

Sursă: BMW

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account