Poze reale sau trucate? BMW Seria 3 2012

berline_3_4_av_d_image_photo_leader

Revista auto franceza Automobile Magazine a publicat un raport ce contine asa-zise fotografii reale ce infatiseaza viitoarea generatie Seria 3. Deoarece nu avem si alte informatii pe care sa ne bazam, vom categorisi aceste fotografii ca simple zvonuri pentru moment si vom relata lucrurile conform premiselor initiale ale publicatiei franceze.

Viitoarea generatie Seria 3 F30 va avea din cate se pare un design revolutionar, avangardist, destinat sa asigure mentinerea pozitiei de lider in segment pentru BMW.

Masina infatisata in fotografiile generate pe calculator prezinta faruri cu forme ascutite, o priza mare de aer si o parte frontala care ne aduce aminte de indragitul Concept CS. Are o personalitate unica, si nu este o Seria 5 in varianta mai mica. Imaginile arata o combinatie de sportivitate si lux.

face_g_image_photo_leader

Un lucru confirmat in relatarile noastre anterioare despre subiect este faptul ca noua Seria 3 F30 are un ampatament mai mare cu cca 3,5 cm, precum si un ecartament marit, urmand acelasi trend ascendent pe care l-am vazut in ce priveste designul BMW.

Datorita faptului ca inglobeaza componente realizate cu materiale usoare, se spune despre BMW Seria 3 2012 ca va avea aceeasi greutate cu modelele E9x.

Pe langa versiunile traditionale (sedan, coupe si cabrio), familia Seria 3 se va imbogati cu inca un membru: Seria 3 GT. Nu exista multe detalii despre treiarul GT, dar ne asteptam sa urmareasca aceeasi abordare de design ca cinciarul GT, un design realizat pornind de la interior spre exterior, si un nou nivel de lux.

serie_gt3_image_photo_leader

Randare: BMW Seria 3 GT

Aceeasi revista franceza face speculatii legate de versiunea Seria 3 2012 cabrio: aceasta va reprimi plafonul textil. Suntem totusi reticenti fata de aceasta presupunere.

Ca o evolutie fireasca in ce priveste designul si tehnologiile folosite, BMW va echipa noul treiar cu cele mai recente tehnologii Efficient Dynamics, cum ar fi roti aerodinamice, BMW Active Aerodynamics, panou solar pe plafon pentru un plus de eficienta energetica la utilizarea controalelor in interior, recuperarea energiei la franare, tehnologie start-stop, tehnologie de pre-incalzire a motorului, cutiei de viteze si diferentialului.

Multe din tehnologiile ce echipeaza viitorul Seria 3, cum ar fi sistemul de reglare a aerului conditionat sau sistemul Telematics vor fi complet reproiectate.

Ne asteptam sa vedem motorizari noi cu patru si sase cilindri, atat pe benzina cat si diesel, si chiar o versiune hibrida.

[Sursa: Automobile-Magazine.fr ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account