BMW a produs 10 milioane BMW Seria 3 Sedan

BMW Seria 3

Modelul BMW Seria 3 Sedan cu numărul 10 milioane a părăsit linia de producţie la uzina BMW Group din München. Automobilul aniversar este cel mai recent reper din cei 40 de ani de istorie de succes a gamei BMW Seria 3. Până în prezent, BMW Group a produs peste 14 milioane de automobile din această gamă, mai mult de jumătate dintre acestea fiind BMW Seria 3 Sedan. Producţia noului BMW Seria 3 Sedan a fost lansată recent, în luna iulie a acestui an. Automobilul-reper 10 milioane este un model BMW 320d în nuanţă Imperial Blue.

Hermann Bohrer, directorul uzinei BMW Group din München, a comentat: „Povestea de succes a gamei BMW Seria 3 a început aici, la uzina din München, iar acum a atins un punct culminant foarte special. Faptul că acest automobil-reper a fost produs la uzina noastră este o onoare deosebită pentru noi şi mă face să fiu foarte mândru de echipa mea”. Fiind singura facilitate care a produs toate cele şase generaţii BMW Seria 3, uzina BMW Group din München este privită drept lider al tuturor celorlalte facilităţi care produc această gamă de modele. Pentru a îndeplini numeroasele cerinţe ale diferitelor generaţii, uzina a trebuit să facă faţă noilor provocări apărute de fiecare dată. Modernizarea constantă şi îmbunătăţirea sistemelor de producţie au însemnat că, în prezent, clienţii dispun de o multitudine de variante de model şi de opţiuni de echipamente şi îşi pot personaliza automobilele aproape integral în funcţie de preferinţele lor.

BMW Seria 3

În prezent, uzina BMW Group din München produce 1.000 de automobile pe zi, jumătate dintre acestea fiind BMW Seria 3. Pentru a face faţă cererii ridicate, această gamă de modele este produsă şi la uzinele din Regensburg (Germania), Rosslyn (Africa de Sud) şi Tiexi (China).

O poveste de succes începe

În 1970, dezvoltatorii BMW Group au început activitatea la o nouă gamă de modele care ulterior avea să devină cel mai de succes BMW. Până în prezent, fiecare nouă generaţie BMW Seria 3 a îndeplinit în mod constant aceleaşi cerinţe, combinând versatilitatea cotidiană cu designul contemporan şi experienţa condusului sportiv. După cinci ani de dezvoltare, producţia acestui bestseller internaţional a fost începută în iunie 1975. După doar câţiva ani, primele variante au fost şi ele adăugate în gamă. Cu fiecare generaţie nouă, BMW Seria 3 a fost lider şi s-a impus ca un avangardist al clasei sale.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account