Salonul auto de la Leipzig 2012: BMW Seria 3 F30 cu componente M Performance

La Salonul auto de la Leipzig a fost prezentat noul BMW Seria 3 F30 cu componente M Performance. Componentele dezvoltate pentru modelele Seria 3 asigura un transfer autentic de tehnologie specifica BMW M catre condusul zilnic. Aceasta noua linie de accesorii confera o personalitate sportiva, distinctiva, care accentueaza si mai mult dinamica rularii.

Componentele imbunatatite pentru sasiu, aerodinamica si tren de rulare sunt disponibile si pentru modelele BMW Seria 5.

Sunt oferite jante noi forjate din aliaj, de 20 toli, model # 405M, pentru noul BMW Seria 3 Sedan (F30), create printr-un proces special de forjare ce reduce greutatea cu 1 kg/janta si duce la imbunatatirea raspunsului directiei si manevrabilitatii.

Pentru Seria 3 F30 sunt disponibile si discuri de frana Brembo cu etriere vopsite cu 4 pistoane din aluminiu pe puntea fata si 2 pistoane de aluminiu pe puntea spate. . Discurile sport ventilate au dimensiuni de 370 x 30 mm pe puntea fata si 345 x 24 mm pe puntea spate. Etrierele vin vopsite in nuantele M Performance Red, Yellow sau Orange si contrasteaza frumos cu jantele de 20 toli.

Alte componente sunt grila rinichi neagra High-gloss pentru o infatisare agresiv-amenintatoare, benzile BMW M Performance Sport, imprimate pe film PVC, disponibile in alb sau negru, precum si capacele din fibra de carbon pentru oglinzile exterioare, realizate manual si acoperite cu lac de protectie UV.

La interior regasim volanul sport pentru BMW Seria 3 sedan, cu design imprumutat din motorsport si imbracat in Alcantara cu cusaturi realizate manual, precum si setul de trimuri de interior din fibra de carbon si Alcantara, inspirate din Motorsport.

Pentru iubitorii sunetului de evacuare BMW M a pregatit un sistem de evacuare sport din inox, dezvoltat pentru 335i Sedan, cu ornamente cromate de 80 mm, gravate cu logo-ul BMW M.

[Sursa: BimmerToday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account