Gerovital
Gerovital
Gerovital

Comparatie foto: BMW Seria 3 2012 vs. Mercedes-Benz Clasa C 2012

Mercedes-Benz a dezvaluit anul acesta versiunea facelift a modelului Clasa C. Acesta s-a lansat in 2011 si concureaza direct cu noul BMW Seria 3. Odata cu lansarea noului BMW Seria 3 2012, am hotarat sa realizam o noua comparatie foto, pentru a prezenta unul langa altul cele doua modele, cele doua designuri.

Din punct de vedere al designului, versiunea facelift Mercedes-Benz Clasa C 2012 aduce mici modificari designului exterior actual. Acestea constau intr-o noua capota din aluminiu, farurile usor redesenate si un set de lumini de zi cu LED. La partea spate modificarile sunt si mai subtile: linia care urca spre blocul optic spate, stopurile usor redesenate.


Pe lateral, linia principala continua de la marginea superioara a barei spate pana spre aripile modelului Clasa C pentru a conecta cele doua parti si pentru a sublinia caracterul sportiv al partii spate.

Interiorul modelului Clasa C a fost imbunatatit cu scopul de a reflecta stilul Clasei E, si beneficiaza de materiale mai bune. Printre altele, sistemul telematics nou ofera ecrane LCD mai mari, posibilitatea de a asculta muzica wireless via Bluetooth, si afisarea pe ecranul LCD a SMS-urilor primite pe telefon.

Si designul noului BMW Seria 3 2012 reprezinta o evolutie fata de designul generatiei anterioare. Liniile urmeaza limbajul de design ce a debutat pe noul BMW Seria 5, cu cu forme convexe si concave care confera masinii o prezenta sportiva. Partile laterale sunt modelate de doua linii atractive, care se desfasoara in paralel.

In partea frontala a masinii, farurile au fost complet redesenate. Pentru prima oara, farurile ating marginea grilei rinichi, conferindu-i un aspect 3D. Grila rinichi primeste si ea aspectul 3D pe care l-am intalnit in cazul noului Seria 6.

Stopurile au in continuare forma BMW clasica de L si sunt pozitionate la marginile exterioare ale partii spate, accentuand arcele rotilor si ecartamentul marit al noului BMW Seria 3 sedan.

BMW a reproiectat si interiorul noului Seria 3. Modelul combina luxul cu sporitivtatea, iar diferitele combinatii de trimuri de interior au fost integrate in cele trei variante de echipare: Sport, Luxury si Modern. Cabina orientata catre sofer este si mai evidenta in cazul noului Seria 3 F30, bordul fiind inclinat spre sofer cu sapte grade.

Afisajul black panel este acum disponibil pentru cele patru ceasuri de bord: indicatorul nivelului de combustibil, vitezometrul, tahometrul si indicatorul temperaturii uleiului.

Haideti sa urmarim comparatia foto.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account