BMW Seria 3 G20 – O randare face cât o mie de cuvinte

Au început deja testele pentru noul BMW Seria 3, l-am văzut camuflat pe străzile din Germania sau în locuri reci din Scandinavia, dar informațiile și imaginile oficiale nu se vor grăbi să apară. E loc de speculă.

Nerăbdarea sau anticiparea momentului dă naștere unor crize de imaginație care nu de puține ori se dovedesc a fi adevărate profeții. Francezii de la L’Automobile și-au pus designerii virtuali la treabă și a rezultat o randare care ne pune așteptarea la încălzit. Deși se zvonește că noul BMW Seria 3 va avea un design revoluționar, futurist, îndreptat mai mult către gama i, nu știm încă dacă deciziile în cazul designului au fost bine definite. De exemplu, cei de la Autobild au sugerat că șefii de la BMW au fost foarte impresionați de cum a ieșit noul Seria 7, dar au criticat puțin designul spunând că nu arată atât de nou încât ar trebui să sugereze tehnologiile din spatele lui.

2018-bmw-3-series-rear-end-render

Francezii au ales calea mai sigură și au făcut o randare pornind de la actualul BMW Seria 3 adăungând faruri și stopuri full LED, împrumutate de la M4 GTS, grile mai mari și prize de aer mai agresive. Nu arată rău și cu siguranță ar fi un punct de plecare extraordinar pentru o versiune M. Imaginați-vă acum cum arăta cu niște aripi mai evazate și cu un body kit mai agresiv…Totodată, noul BMW Seria 3 vrea să câștige mai mult teren în fața rivalilor săi când vine vorba de tehnologie și gadgeturi de interior, cu mai multe comenzi prin touch, swipe, zoom sau gesturi nou inventate. Motoarele diesel sau cele pe benzină vor continua să evolueze înspre bine, dar se pregătesc și o serie de tehnologii hibride care să lărgească opțiunile de alegere.

Sursa – BMWBlog.com

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account