POZE SPION: Facelift-ul lui BMW Seria 3 va primi ecranul de bord imens de la BMW iX

Noi poze spion publicate de site-ul Carscoops.com par să confirme zvonul că BMW Seria 3 va primi ecranul curbat de mari dimensiuni care este piesa de rezistență de la bordul SUV-ului electric BMW iX.

BMW a dezvăluit de curând primele informații și imagini despre noul sistem de operare iDrive care debutează în cazul lui BMW iX împreună cu un nou ecran care este curbat spre șofer.
CLICK AICI pentru a vedea toate detaliile despre noul sistem de operare iDrive.

Aceeași configurație a bord-ului digital o vom regăsi și la gran coupe-ul electric BMW i4. Iar acum avem confirmarea că și facelift-ul Seriei 3 va adopta această interfață digitală. În pozele publicate de Carscoops.com este surprins un prototip al sedanului BMW Seria 3. Deși acesta are panoul de bord acoperit cu material textil, se poate vedea forma dreptunghiulară a ecranului dispus orizontal.
CLICK AICI pentru a vedea pozele cu bordul actualizat al lui BMW Seria 3.

Încă din toamna lui 2020 site-ul Motor.es a publicat poze cu prototipul Seriei 3 cu propulsie electrică. Și aceasta avea bord-ul actualizat cu noul ecran curbat. Apoi, la începutul lui 2021 a fost surprins și un prototip cu facelift al lui BMW X6, care avea același ecran de bord. Iar Bimmerpost.com raportează că noua interfață digitală cu ecran de bord de mari dimensiuni va fi preluată și de facelift-ul modelelor Seria 4 (Coupe, Cabriolet și Gran Coupe) din 2023.
Conform Bimmerpost.com și Motor1.com, facelift-ul Seriei 3 ar urma să fie produs din iulie 2022.

BMW a creat acest nou ecran curbat ca și o interpretare modernă a bordului orientat spre șofer. Această configurație a debutat cu prima generație de BMW Seria 3 în 1975 și a devenit definitorie pentru modelele constructorului bavarez. Ecranul curbat îmbină într-o singură unitate afișajul de bord de 12,3 inch (31,24 cm) şi displayul central de 14,9 inch (37,85 cm), care este tactil. Sistemul de operare aduce evoluții importante și la capitolul recunoașterii comenzilor vocale. Și este completat de un sistem head-up display cu grafică optimizată. De exemplu, dacă funcția de navigaţie este activată, head-up display-ul va afișa recomandări despre banda pe care să se încadreze șoferul sau distanța până la intersecția unde trebuie să se oprească. Între timp, un extras de hartă detaliat în ecranul de bord oferă informații de localizare.

Acest spectacol digital era necesar pentru BMW Seria 3, având în vedere că noua generație a modelului rival Mercedes-Benz Clasa C a preluat sofisticatul sistem infotainment de la sedanul de lux Mercedes-Benz Clasa S.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account