Panoul digital al lui BMW i4 va echipa și facelift-ul modelelor BMW Seria 3 și Seria 4

Conform informațiilor care au ajuns la urechile redacției Bimmerpost.com, BMW pregătește o nouă interfață digitală pentru postul de conducere al modelelor sale. Este vorba despre noul panou de bord format din două ecrane de mari dimensiuni dispuse pe orizontală. Această configurație a debutat cu conceptul BMW i4 și va echipa și versiunea de serie a acestuia, care va fi produsă din 2021.

Pozele care au surprins prototipurile camuflate ale lui BMW i4 confirmă faptul că acest model va avea panoul digital al conceptului. Totodată, se prefigurează că și viitoarea generație Seria 2 Active Tourer, precum și versiunea electrică a Seriei 3 Sedan vor beneficia de același tip de interfață cu două ecrane unite într-un singur panou orizontal. Puteți vedea pozele spion care confirmă noul sistem de infotainment în cazul lui BMW Seria 2 Active Tourer accesând site-ul Carscoops.com. Iar pentru a vedea pozele spion cu BMW Seria 3 electric puteți vizita Motor.es.

Acum, informațiile aflate de Bimmerpost.com indică faptul că noul panou digital introdus de BMW i4 va fi preluat de BMW Seria 3, precum și de BMW Seria 4 (Coupe, Cabriolet și Gran Coupe), când acestea vor primi facelift-ul și actualizărie tehnice de la jumătatea carierei lor comerciale. Bimmerpost.com raportează că facelift-ul gamei Seria 3 este așteptat să aibă loc în iulie 2022. Iar gama Seria 4 va fi actualizată în martie 2023.

Bimmerpost.com menționează că noul panou de bord va fi preluat inclusiv de viitoarea generație a modelului BMW Seria 2 Coupe (G42), despre care se prefigurează că va fi lansat în august 2022. Însă în acest caz pozele spion par să infirme zvonurile vehiculate. Puteți accesa site-ul Carscoops.com, pentru a vea poze spion cu interiorul prototipului Seria 2 Coupe, care pare să preia planșa de bord a lui BMW Seria 2 Gran Coupe. Deci rămâne de văzut dacă în final noul coupe compact va avea două ecrane separate, sau un panou extins ca BMW i4.

Există deja și opinii care spun că panoul digital pregătit de BMW seamănă cu cel al modelelor Mercedes-Benz. Însă este clar că aceasta va fi direcția în care va evolua configurația pentru ecranele multifuncționale de la bordul modelelor BMW. Și SUV-ul electric BMW iX care va fi produs din 2021 dispune tot de un panou digital orizontal, ușor curbat spre șofer, care integrează două ecrane: un instrumentar de bord și un ecran tactil.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account