AC Schnitzer ACS4 este cel mai rapid BMW pe Hockenheim

Are la bază un BMW M4, dar a reușit să fie cu aproape patru secunde mai rapid decât acesta pe circuitul de la Hockenheim.

Se pare că modificările aduse sunt mai mult decât serioase – este cu 106 kilograme mai ușor decât un BMW M4, iar motorul a fost modificat pentru a răscula 510 CP și 645 Nm. Altfel spus, mașina asta pare a fi GTS-ul celor de AC Schnitzer. Ajunge de la 0 la 200 km/h în 12 secunde, are un centru de greutate mai coborât decât al unui M4 normal, iar bateria a fost înlocuită cu una de Porsche, care cântărește doar 8,5 kilograme.

AC-Schnitzer-ACS4-Sport-BMW-M4-Tuning-01

Pachetul aerodinamic constă în spoilere din fibră de carbon, eleron, evacuare și jante, pe care le poți cumpăra separat ori ca body kit complet. Timpul înregistrat de ACS4 pe Hockenheim este de 1:09,5 secunde, mai rapid chiar și decât un Porsche 911 GT3. Ce rezultă din asta? Pentru noi este o dovadă că tuningul nu înseamnă doar zorzoane, bași în portbagaj și luminițe sub praguri, ci și eficiență, performanță, pasiune, atunci când este făcut de specialiști.

AC-Schnitzer-ACS4-Sport-BMW-M4-Tuning-02

Și dacă vă uitați la atent la poze o să descoperiți un bătrânel la volan, semn că tuning-ul nu are vârstă dacă scopul tău este să mergi mai repede, să fii mai gălăgios, mai strident, mai altfel. Viața este scurtă, iar tuningul nu dăunează mai grav sănătății decât zahărul, tutunul sau filmele porno. Decât un onanist pe canapeau de acasă, mai bine un turist pe circuitul Hockenheim la volanul unui BMW M4 supradotat.

Sursa – Bimmertoday via BMW Blog

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account