Primele fotografii spion ale viitorului BMW Seria 3

Modelul actual al Seriei 3, E90, este pe piata din 2005, si conform cu politica BMW de a lansa un model nou la 7 ani, urmatoarea generatie a Seriei 3 va aparea pe piata in 2012.

Chiar daca majoritatea detaliilor sunt inca in stadiul de schite, ne bucuram sa vedem primele fotografii spion cu caroseria lui F30. Masina de teste este imbracata in faimosul camuflaj BMW si cu alte panouri din plastic care acopera liniile de design. Ceea ce ne arata pozele insa, sunt dimensiunile similare cu modelul actual si un ampatament usor marit. Surse apropiate BMW au mentionat ca proportiile tipice Seriei 3 vor ramane si la noul model, si acesta va beneficia de o consola spate scurta si de roti amplasata in colturile masinii. Partea frontala a masinii primeste o grila mai larga cu farurile dispuse in jurul ei. Spatele ramane unul clasic BMW, cu stopul in forma de L.

2012-bmw-3-series-2

Seria 3 face parte din noua strategie BMW in care „premium” este definit ca si „compatibil cu mediul”. Modelul 2012 al Seriei 3 este de asteptat sa ofere o aerodinamica foarte buna.

La fel ca si urmatorul Seria 1, viitorul treiar va folosi noul sistem modular ce permite BMW sa creeze noi modele bazate pe modelele actuale, sa faca economii la costuri si sa detina o linie de productie foarte eficieinta.

BMW va implementa in urmatorul Seria 3 ultima sa tehnologie Efficient Dynamics – similar cu Seria 1, va fi disponibil un model hybrid ce va folosi un motor cu 3 cilindri conectat la unul electric, anvelope cu rezistenta redusa la rulare, jante cu design aerodinamic imbunatatit, BMW active aerodynamics, acoperis cu fotocelule pentru a folosi energie verde la alimentarea dispozitivelor din interior, regenerarea energiei la franare, start-stop, preincalzirea motorului, a cutiei de viteze si a diferentialului. Unele sisteme cum ar fi cel de climatizare va fi redesenat de la zero.

Masina va debuta in 2011 si va fi disponibila pe piata din 2012.

[Sursa : SpeedLux ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account