Versiunea facelift BMW Seria 3 coupe cu pachetul M Sport la Salonul auto de la Geneva

bmw-330d-coupe-geneva-5

Pe langa versiunea facelift a BMW Seria 3 cabrio, la Salonul auto de la Geneva si-a facut debutul si versiunea actualizata a treiarului coupe.

Modificarile sunt similare cu cele aduse versiunii cabrio, farurile au acum inele de lumina cu LED-uri, ce au fost prezentate prima oara pe modelul Seria 3 sedan E90. La spate, stopurile sunt si ele LED-uri modificate, cu un nou design in forma de L.

Pachetul M Sport ofera trei modele diferite de jante de 18 si 19 inci. Sunt incluse in pachet si suspensia M Sport imbunatatita precum si linia BMW Individual High Gloss Shadowline.

La interior, pachetul M Sport include volan M din piele, elemente din aluminiu in nuanta Glacier Silver, linia plafonului in nuanta Anthracite, precum si scaune sport intr-o combinatie de material textil si Alacantara. Pragurile M, suportul M de sprijin pentru picior si schimbatorul de viteze M sunt deasemenea prezente.

Modelul prezentat la Salonul de la Geneva a fost un BMW 330d.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account