BMW 330i Iconic Edition va fi oferit în Australia cu grilă luminată

BMW Australia a prezentat primele poze cu o ediție specială a sedanului BMW Seria 3 care este echipat și cu grilă frontală luminată. Modelul denumit BMW 330i Iconic Edition va fi disponibil în doar 200 de exemplare în Australia, după cum raportează presa locală, precum site-ul caradvice.com.au.

Grila luminată din interior denumită Iconic Glow este oferită deja de BMW ca dotare opțională pentru modelele X6 și Seria 5 facelift. Lumina din grilă este albă, cu nuanțe subtile de bleu deschis. Și intensitatea ei este bine dozată, astfel că nu face decât să reliefeze contururile și lamelele din interiorul grilei.

Modelele BMW 330i Iconic Edition vor fi echipate și cu capace de oglinzi din carbon, proiectoare în oglinzile retrovizoare care luminează la intrarea în mașină și încălzire pentru scaunele din față. Exemplarele din această ediție specială vor fi propuse în culorile Mineral White și Black Sapphire.

Se pare că se vor distinge și prin Shadowline, pachetul M Sport, jantele de 19 inch cu finisare în nuanță neagră, centuri de siguranță cu cusături în cele 3 culori clasice M și o trapă acționată electric pentru plafon.

Modelul BMW 330i are motor de 2 litri cu 4 cilindri, care dezvoltă 258 CP.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account