BMW Seria 5 Touring F11 2011 va fi prezentat in aprilie la Salonul auto de la Leipzig

Noul BMW Seria 5 2011, cu nume de cod F11, va fi prezentat pe 9 aprilie in Germania, la Salonul auto din Leipzig. BMW tocmai a lansat un comunicat de presa pentru a confirma stirile.

5er-f11-autoblognl

Randare realizata de Autoblog.nl

Noul BMW Seria 5 break are un ampatament mai mare si un ecartament mai mare decat generatia actuala Seria 5 E60, oferind mai mult spatiu in habitaclu si totodata un portbagaj cu volum generos. Dupa cum se poate vedea si in imaginea randata, noul break Seria 5 a crescut in dimensiuni, si ne infatiseaza o parte spate cu un plafon in stil coupe.

Noul BMW Seria 5 Touring are garda la sol semnificativ mai joasa si este mai suplu decat modelul de lux Seria 5 GT, pastrand totusi acea sportivitate mult apreciata si cautata de cumparatorii de BMW.

Din punct de vedere al designului, BMW Seria 5 2011 F11 se pozitioneaza ca unul din cele mai echilibrate si elegante modele BMW break construite vreodata si ramane unul din cele mai importante in gama BMW.

Gama de motorizari va fi similara celei oferite la limuzine, si anume o gama larga de motoare pe benzina si motorina.

In mod traditional, piata germana este cea mai importanta pentru versiunea break a lui BMW Seria 5. Premiera mondiala a noului model subliniaza atat importanta Salonului auto de la Leipzig ca salon auto numarul 1 in Germania in acest an, si in stransa legatura cu fabrica BMW din Leipzig. Astfel, fabrica BMW din Leipzig nu produce nu numai BMW Seria 5, ci si cel mai recent model de succes, noul BMW X1.

Ca intotdeauna, vom incerca sa va relatam despre eveniment de la fata locului.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account