BMW Seria 6 GT va apărea în 2018

BMW Seria 6 GT

Se pare că BMW Seria 5 Gran Turismo nu mai are loc în gama de modele BMW, iar locul său va fi luat de un BMW Seria 6 GT. Succesorul modelului Seria 5 GT va apărea cel mai probabil în 2018.

Prima generație BMW Seria 5 GT a fost poate unul dintre cele mai controversate modele BMW lansate în ultimii ani. Forma ciudată, poziția la volan înaltă, ampatamentul lung și promisiunea confortului se pare că nu au fost sufciente pentru ca nișatul model să devină un succes. Tocmai de aceea se pare că, odată cu confirmarea apariției unui nou BMW Seria 8 – atât în variantă coupe, cât și într-o variantă Gran Coupe – BMW Seria 5 GT va fi înlocuit de un nou Seria 6 GT.  Oamenii de la X-Tomi Design au făcut un exerciuțiu de imaginație și ne propun un design mult mai armonios pentru BMW Seria 6 GT, atât pentru o versiunea normală, cât și pentru una echipată cu pachetul M Sport.

BMW Seria 6 GT

Desigur, inspirația vine din partea proaspăt prezentatului BMW Seria 5 și, din punctul nostru de vedere, randarea celor de la X-Tomi Design este foarte apropiată de cea a unui Seria 5 GT. Credem și sperăm că viitorul BMW Seria 6 GT va avea un design propriu, mai spectaculos, mai elegant și, de ce nu, mai agresiv. Viitorul BMW Seria 6 GT ar trebui să aibă linii mult mai fluide și mai dinamice, păstrând poate proprțiile actualului BMW Seria 6 Gran Coupe. În cazul motorizărilor viitorului BMW Seria 6 GT ne putem aștepta la orice, de la 620d până la 650d în cazul propulsoarelor diesel și de la 630i la 650i în cazul versiunilor pe benzină.

Citește și noile informații despre viitorul BMW Seria 8:

Randare BMW Seria 8 (2)

Citește primul comparativ foto între noul BMW Seria 5 și Merceds-Benz Clasa E:

Noul Seria 5 vs Clasa E

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account