Fotografii spion: BMW Seria 5 F10 de 2011 spionat in Munchen

Astazi avem un nou set de fotografii spion cu viitorul BMW Seria 5. Datorita lansarii din martie 2010 de la Geneva Motor Show, urmatoarea generatie Seria 5 se afla in faza finala de testare.

Prin intrarea in faza finala de evaluare, noul Seria 5 trece printr-o varietate de scenarii de testare pentru a corecta orice aspecte ce ar putea aparea in viata reala de conducere. Modelele de test inca prezinta celebrul camuflaj BMW, dar in cazul in care sursele noastre sunt corecte, primele fotografii oficiale vor aparea candva la sfarsitul anului.

BMW Seria 5 va creste cativa centimetri, atat in lungime, cat si in latime, dar unul dintre obiectivele BMW a fost de a pastra masina la nivelurile actuale de greutate. Pentru a realiza acest lucru, panouri exterioare din aluminiu au fost utilizate. Urmatorul Seria 5 utilizeaza, de asemenea, un nou sasiu din otel, fabricat cu ajutorul unor tehnici speciale pentru procesarea tuburilor din otel.

5er-f10-04-655x432

In timp ce designul general fata nu mai este de mult un secret – farurile LED tip corona de culoare alba, grilele mai mari si bara de protectie agresiva surprinse la inceputul acestui an – designul spate ramane un mister.

Designul interior imprumata cateva elemente de la modelele Seriei 7, de la volanul cu comenzi pana la superbul bord cu tahometre negre. Materiale de inalta calitate dau interiorului noului 5 o nota si o senzatie de lux.


Motoarele turbo vor fi in centrul noi linii de motorizare a Seriei 5. Noul V8 biturbo de 4.4L de la X6 si GT, va da putere modelului de varf BMW 550i, dar si o alta varietate de motoare turbo, va fi disponibila, de asemenea, inclusiv motorizari diesel. Se zvoneste ca si o versiune hibrid se afla in lucru, de asemenea, dar acest lucrul va fi probabil dezvaluit la o data mult mai tarzie.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account