[P] Noul BMW i5 Sedan te așteaptă la BMW Proleasing Motors

BMW i5 Sedan

[P] Noul BMW i5 este, după toate considerentele, unul dintre cele mai așteptate modele din segmentul limuzinelor premium cu propulsie exclusiv electrică. Iar acum îl poți vedea pe viu la BMW Proleasing Motors.

Pentru că este o limuzină premium, am vrut să vedem cum se integrează noul i5 într-un mediu de lucru care pune accent pe reciclare și economie circulară, în contextul în care toată ideea de business se ghidează după principiile „Zero Waste”. Astfel, am făcut o scurtă vizită cu noul BMW i5 la Genesis Biopartner pentru a sta de vorbă cu Ștefan Tudorie, Directorul de Operațiuni al companiei. Noile modele Seria 5 și i5 contribuie semnificativ la atingerea țintelor climatice stabilite prin Acordul Climatic de la Paris. Reducând amprenta de carbon pe lanțul de aprovizionare cu până la 25% și cu până la 58% pe toată durata de viață a autoturismului, noul BMW Seria 5 își ia angajamente majore în privința impactului climatic. „Ne bucurăm să vedem într-un model care este un adevărat reper al industriei și o preocupare reală pentru sustenabilitate. BMW Seria 5 electric este un automobil complet, pentru care protecția mediului vedem că joacă un rol foarte important„, ne spune Ștefan Tudorie.

Mai jos poți vedea materialul video complet în care asocierea dintre BMW Proleasing Motors, BMW i5 și Genesis Biopartner pune în discuție importanța reciclării și a sustenabilității:

În versiunea de top, noul BMW i5 Sedan îți pune la dispoziție o putere maximă de 601 CP și un cuplu motor maxim de 820 Nm, grație celor două motoare electrice. Întreaga energie vine de la o baterie cu o capacitate de 81,2 kWh, iar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h noul BMW i5 M60 xDrive are nevoie de numai 3,8 secunde. În același timp, consumul mediu de energie variază între 18,2 și 20,6 kWh/100 km, iar puterea maximă de încărcare este de 230 kW. Cu alte cuvinte, noul BMW i5 Sedan este cu adevărat o limuzină premium, elegantă, rapidă și polivalentă. Oricum, pentru a descoperi pe viu noile modele din gama bavareză, BMW Proleasing Motors te așteaptă cu un centru integrat showroom și service BMW. Mai mult, dealer-ul din Ploiești a primit distincția “Best BMW Dealer în Customer Care”, așa că vei fi cu siguranță pe mâini bune.

BMW Proleasing Motors este singurul showroom BMW din Prahova, iar complexul se întinde pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Pe lângă partea de showroom, la BMW Proleasing Motors vei găsi și un centru integrat service cu 8 posturi de lucru, un post dedicat de vopsitorie, un depozit cu vânzare piese de schimb originale, accesorii și produse lifestyle, cât și un hotel de anvelope pentru clienți.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account