Mai multe modele BMW se vor bucura de detaliile și luxul noului Seria 7

Seria 7

Noul BMW Seria 7 este cel mai luxos, mai elegant și mai bine finisat model bavarez. Asta nu o spunem noi, o spun ei, cei care l-au construit. Frații noștri mai mari de la BMWBlog.com au stat de vorbă cu Karim Habib, „șeful” departamentului de design din cadrul BMW Group. Printre altele, s-a discutat despre noul BMW Seria 7, despre tehnologia de la bordul mașinii, dar și despre planurile de viitor ale BMW.

Noul BMW Seria 7 a fost lansat sub un „slogan” neoficial – „Driving Luxury” -, care ne duce puțin cu gândul spre faptul că The Ultimate Driving Machine începe să se schimbe ușor-ușor și că va ține din ce în ce mai des cont de detaliile premium care nu mai pot fi ignorate în acest segment și mai ales în această perioadă în care competiția este cât se poate de serioasă.

Seria 7

Noul BMW Seria 7, la fel ca și liderul acestei clase – Mercedes-Benz Clasa S -, pune foarte mare accent pe interior. Felul în care mașina arată din exterior a devenit mult mai puțin important decât felul în care arată și decât senzațiile senzoriale pe care mașina ți le oferă odată ce ai urcat în interior. Iar la acest capitol, cel al calității interiorul, cei de la BMW pare că nu renunțat la nimic. Nivelul atins de tehnologia implementată la bordul noului BMW Seria 7, luxul și detaliile sunt impresionante. O parte dintre clienții care vor achiziționa noul BMW Seria 7 probabil că nu se vor urca niciodată la volan, dar sunt șanse să-și petreacă timpul liber jucându-se pe locurile din spate ale noului model. Dar, pentru BMW, acesta poate să fie și un nou început.

Seria 7

De-a lungul timpului, multe dintre inovațiile prezentate în premieră pe Seria 7 au trecut mai departe și spre clasele mai mici, iar Karim Habib crede că acest trend va continua: „Nivelul calității detaliilor și a finisajelor din noul Seria 7, vor trece mai departe și la alte modele din portofoliul BMW. Interiorul sportiv, orientat spre șofer, va rămâne întotdeauna o caracteristică definitorie pentru BMW, dar am găsit moduri în care să integrăm în această «sportivitate» și luxul sau rafinamentul la care te aștepți atunci când te gândești la un producător premium, așa cum este BMW.” Următoarea generație a modelului BMW Seria 7 – G20 – este primul pe lista de „transplanturi”, dar și alte modele, cum ar fi cele din gama X, incluzând aici viitorul BMW X7, au șanse mari să primească câte puțin din multul noului Seria 7.

Sursă: BMWBlog.com
Sursă foto: BMW Group

Citește și primele informații despre viitorul BMW X7:

bmw x7 randare

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account