Top Gear analizeaza BMW 535i 2011

BMW Seria 5

Astazi avem inca o analiza realizata de Top Gear. De aceasta data e randul modelului BMW 535i 2011, echipat cu noul motor N55 cu Twin-Scroll sa fie testat de catre jurnalistii britanici.

“E surprinzator cat de armonioasa e Seria 5 fata de Seria 7. Seria 5, 7 si 5 GT au aceeasi platforma si alte elemente comune, dar Seria 7 nu se simte niciodata „impacata” cu ea insasi. Cateodata e gratioasa, alteori e neindemanatica, iar alteori e si si, iar directia poate fi nehotarata. 5 GT-ul era cu mult mai bun, si l-am intrebat pe directorul responsabil cu caroseria de ce anume. “Algoritmi software,” a raspuns. “E atat de complicat incat tot timpul gasim modalitati de imbunatatire. Iar Seria 5 sedan va fi mai buna.” Avea dreptate.

Cinciarul are de castigat din faptul ca e mai mic si mai usor decat septarul (sau cinciarul GT), dar e si cu mult mai bine construit. Poate ca in curand veti putea incerca un reflash al ROM-ul la Seria 7. Cu toate astea, cand functia activa anti-roll functioneaza bine, as evita sa folosesc optiunea de directie activa pe Seria 5, cel putin pentru conditiile britanice de rulare. E pentru abordarea acelor de par din Alpi sau pentru a rula cu viteza mare pe autobahn, cu pretul pierderii sentimentului pe care-l ai asupra directiei la viteze normale de rulare.

Dar nu doar felul in care ia virajele e stralucit. Seria 5 ruleaza excelent, iar efectul vantului si zgomotul cauciucurilor sunt mult reduse.”

Cititi continuarea aici.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account