BMW M2 Cabrio: Vis sau poate nu?

BMW M2 Cabrio

Nici nu s-a uscat bine vopseaua pe noul BMW M2, că au apărut primele randări cu un posibil, viitor, pur teoretic BMW M2 Cabrio. Nu știm dacă e o idee bună să apară și o versiune cabrio, mai ales că toată lumea se așteaptă de la BMW M2 să fie o bestie de circuit.

Noul BMW M2 a fost prezentat acum câteva zile și am scris destul de mult despre el (aici, aici și aici) și vine, așa cum era de așteptat, cu 370 de cai-putere dintr-un șase-n line de 3,0 litri. Pe de altă parte, deja clasicul BMW 1M Coupe nu avut parte de o versiune decapotabilă, așa că putem presupune că BMW se gândește la o versiune cu plafon textil pentru noul BMW M2. În orice caz, dacă BMW M2 Cabrio va deveni realitate, sunt șanse foarte mari ca aceste randări să fie destul de precise prin prisma designului. Mai mult, ținând cont că M2 va intra în vânzare în a doua jumătate a anului, un BMW M2 Cabrio nu-și va face apariția mai devreme de sfârșitul anului viitor sau chiar începutul lui 2017.

BMW M2 Cabrio

Pe de altă parte, știm cu toții că un cabrio e întotdeauna mai lent decât versiunea coupe, dar și mai puțin dinamic și credem că așa ar sta lucrurile și în cazul unui viitor BMW M2 Cabrio. Acesta va avea câteva kilograme în plus față de Cabrio, diferența putând chiar să ajungă la 200 de kilograme. De exemplu, diferența de greutate dintre BMW M4 Coupe și BMW M4 Cabrio este de 253 de kilograme, motiv pentru care versiunea cabrio este mai lentă cu 0,3 secunde în cazul sprintului 0-100 km/h. În ceea ce privește prețul este evident că, în cazul în care va fi aprobat pentru producție, BMW M2 Cabrio va fi și ceva mai scump decât coupe-ul. Ceea ce înseamnă că versiunea cabrio ar putea avea un preț de listă ce depășește 60.000 de euro, ținând cont că BMW M2 Coupe are, în Germania, un preț ce pornește de la 56.700 de euro.

BMW M2 Cabrio

Sursă: WorldCarFans via Theophilus Chin

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account