Viitorul BMW Seria 5: o nouă randare inspirată de Seria 7

viitorul bmw seria 5

Viitorul BMW Seria 5 este programat pentru lansare în toamna anului 2016, fie în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, fie în cadrul celui de la Paris. Nemții de la Auto Zeitung ne prezină o nouă randare cu viitorul BMW Seria 5 care de data această pare și mai mult inspirată din linii de design ale noului BMW Seria 7.

Cu linii rotunjite, cu o capotă plonjată, cu grila dublă verticală care unește blocurile optice mult alungite spre lateral, această randare cu viitorul BMW Seria 5 este una destul de reușită. Și lateralul acestei randari ne arată prize de aer similare cu cele ale noul Seria 7 și, chiar dacă nu putem vedea partea din spate, suntem aproape siguri că viitorul BMW Seria 5 va beneficia de aceleași blocuri optice spate în forma literei L, dar și de tehnologia LED.

Viitorul BMW Seria 5 va fi construit pe aceeași platformă CLAR, la fel ca noul BMW Seria 7, și chiar dacă nu va fi o evoluție radică prin prisma designului, ci mai degrabă o continuitate a generației actuale, următorul Seria 5 promite să impresioneze prin tehnologie. Chiar dacă faptul că viitorul BWM Seria 5 va semăna destul de mult cu noul Seria 7 nu va fi pe gusutul tuturor fanilor, următoarea generație BMW Seria 5 își propune să aducă tehnologia imprseionantă a Seriei 7 și în segmentul limuzinelor premium de clasă medie. Și, pe lângă un nou sistem iDrive, cu ecran tactil și control prin gesturi, credem că viitorul BMW Seria 5 va pune un foarte mare accent pe funcțiile autonome. Asta nu înseamnă însă că mașina se va conduce singură.

viitorul bmw seria 5

Din pozele spion cu interiorul viitorului BMW Seria 5 am văzut un nou buton, montat chiar în centrul volanului, despre care am presupus că va activa ceva din funcțiile autonome ale mașinii. Pe lângă paracre autonomă sau sistem automat de frânare, cel mai probabil, viitorul BMW Seria 5 va dispune de un pilot automat inteligent care va putea să efectueze depășiri, să mențină singur banda de rularea, în timp ce un sistem mai avansat al actualului Traffic Jam Assist ar fi putea fi implementat pentru a permite un stil autonom de condus și în afara ambuteiajelor de pe autostrăzi.

Urmărește și testul nostru video cu noul BMW Seria 7:

Test BMW Seria 7

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account